Kategoriler
Proje Haberleri

Anka Palace Mudanya Satışları Devam Ediyor

Anka Palace Mudanya projesinde son kalan daireler satılmaya devam ediyor. Konut projesinde yer alan daireler son derece modern ve lüks bir şekilde yapılandırılmıştır. Bursa konut projesinde yer alan daireler 4+1 ve 4+2 dubleks tipinde tasarlanmıştır. Ayrıca Özgür Kavaklı İnşaat tarafından hayata geçirilen projedeki 4+1 tip daireler brüt 249 metrekare, net olarak da 195 metrekare büyüklüğe sahiptir. 4+2 tip daireler ise brüt 370 metrekare ve net 340 metrekare büyüklüğündedir.

Anka Palace Mudanya Projesi Hakkında Bilgi

Bursa konut projesi, villa konforunun site imkanlarıyla birleştirildiği bir projedir. Aynı zamanda deniz manzaralı olması ile birlikte, temiz hava severlerin tercihleri arasında ilk sırayı almaktadır. Modern ve lüks yapılı tasarlanmış evlerin iç yapıları oldukça dikkat çekmektedir. Dairelerin son derece geniş ve ferah olması en göze çarpan özelliklerden biridir. Akıllı ev teknolojisine sahip dairelerin içerisinde; çamaşır odası, ankastre set, klima gibi olanaklar da yer almaktadır.

Anka Palace Mudanya konut projesi, deniz manzaralı spor salonu, kapalı havuz, sauna, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar açısında da oldukça zengindir. 24 saat kameralı güvenlik sistemine sahip konutlar aynı zamanda yerden ısıtma sistemi ile ısınmaktadır.

Projedeki Daire Fiyatları Ne Kadar?

Projedeki daire fiyatları, daire tipi ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışların devam ettiği projede 4+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 550 bin liradan başlamaktadır. 4+2 dubleks tipi daireler ise, 2 milyon 350 bin liradan satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje, Bursa İli, Mudanya İlçesi, Yeni Mahallesi’nde yer almaktadır. Hastaneye 5 dakika, AVM’ye 10 dakika, Şehir merkezine 15 dakika mesafededir. Üstelik konut projesi, İDO ve BUDO istasyonlarına da 7 dakikalık uzaklıktadır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0224 452 90 07 ve 0532 634 41 15 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…