Kategoriler
Toki Haberleri

Ankara Beypazarı 2. Etap Toki kura sonuçları

100 bin toplu konut projesi kapsamında  81 ilde hayata geçirilecek olan toplu projelerden biri de Beypazarı’nda hayata geçirilen Ankara Beypazarı 2. Etap Toki Konutları projesi oldu. Ankara İli, Beypazarı İlçesi’nde hayata geçirilecek olan toplu konut projesinde kura çekilişi yarın yapılıyor. Kura çekilişi yapıldıktan sonra Ankara Beypazarı 2. Etap Toki kura sonuçları belli olacak.

Beypazarı’na 400 konut

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara, Beypazarı’nda hayata geçirilecek olan Ankara Beypazarı 2. Etap Toki Evleri projesinde toplam 400 adet konuta yer veriliyor. 100 bin Konut Talep Örgütlenme projesi kapsamında gerçekleştirilecek olan toplu konut projesinde iki farklı daire tipine yer veriliyor.

Ankara Beypazarı 2. Etap Toki Konutları projesinde bulunan daireler 2+1 ve 3+1 tipinde projelendirildi. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri ve daire fiyatları ise projenin ihalesi yapıldıktan sonra belli olacak. Ancak projede yer alacak olan 2+1 dairelerin büyüklükleri 75 metrekare ile 85 metrekare arasında olması planlanıyor. 3+1 tip dairelerin büyüklükleri ise 100 metrekare civarında olması planlanıyor.

Projede yer alan konut bloklarının ise yatay mimaride planlandı. Projelerde yer alan konut bloklarının Zemin kat + 2 normal katlı, Zemin kat + 3 normal katlı veya Zemin kat + 4 normal katlı olması bekleniyor. Projede yer alan 400 adet konutun 280 tanesi 2+1 dairelerden meydana geliyor. Projedeki 120 adet konut ise 3+1 tipindeki konutlardan meydana geliyor. 

Kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Ankara Beypazarı 2. Etap Toki evleri projesinde kura çekilişi 26 Haziran 2020 tarihinde Cuma günü gerçekleştirilecek. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nın sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak olan kura çekilişi 26 Haziran 2020 Cuma günü Saat: 10:00’da başlayacak. Canlı olarak yayınlanan kura çekilişi sonucu Ankara Beypazarı 2. Etap Toki kura sonuçları belli olacak.

Ödeme seçenekleri neler?

Tekirdağ Çorlu Kemalettin Toki Evleri projesinden konut sahibi olmak için öncelikle yüze 10 peşinat ödemesi yapılıyor. Yüzde 10 peşinat ödemesini yaptıktan sonra geriye kalan yüzde 90 oranındaki tutar için yüzde 0.49 faiz oranı ve 240 ay vade ile kredi kullanarak daire sahibi olabiliyorsunuz.

Ankara Beypazarı 2. Etap Toki kura sonuçları

Ankara İli, Beypazarı İlçesi’nde hayata geçirilecek olan projenin kura sonuçları belli olduğundan kura listesi web sitemizde yayınlanacak. Kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyenler vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.

2+1 kura sonuçları için tıklayınız..

3+1 kura sonuçları için tıklayınız…