Kategoriler
Toki Haberleri

Ankara Nallıhan Toki kura sonuçları 2022

Ankara Nallıhan Toki kura sonuçları 2022 kura çekilişi ile birlikte belli olacaktır. Söz konusu konut projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı öncülüğünde 250 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirilecektir. Ancak inşa edilmeden önce kura çekilişleri yapılarak hak sahipleri belli olmaktadır. Bu kapsamda da ilk olarak hak sahipliği kura çekilişi yapılacaktır. Kura çekilişi sonrasında ise projenin ihalesi yapılacak ve inşaat süreci başlayacaktır. Peki Ankara Nallıhan Toki Konutları kura çekilişi ne zaman yapılacaktır? Bu proje için başvuruda bulunan vatandaşlar ise kuraların ne zaman çekileceğini merak etmektedir. Sorunun cevabına  haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Söz konusu kampanya İlk evim ilk işyerim projesi kapsamında Türkiye genelinde 81 ilde hayata geçirilecektir. 250 bin sosyal konutun kura çekilişleri ise 7 Kasım 2022 tarihinde başlamıştır. Kura çekilişleri için şimdi ise sıra Ankara İli, Nallıhan İlçesi’nde yer alan konut projelerinin kura çekilişine gelmiştir. Bu kapsamda Ankara Nallıhan Toki Konutları projesinde kuralar çekilecektir. Böylece Ankara Nallıhan Toki Evleri projesindeki daire sahipleri belli olacaktır.

Ankara Nallıhan Toki kura çekilişi ne zaman?

Ankara Nallıhan Toki Evleri projesinde kuralar ne zaman çekilecek merak konusu olmuştur. Vatandaşlar hak sahibi kuralarının ne zaman çekileceğini merak etmektedir. Bu kapsamda bakıldığında Ankara Nallıhan’da yer alan konutların kuraları 03 Ocak 2023 tarihinde çekilecektir. Kura çekilişi 03 Ocak 2023 tarihinde Salı günü saat 10:00’da başlayacaktır. Bu toplu konut projesinde toplam 100 adet daireye yer verilmektedir. Ankara Nallıhan Toki konutlarının ardından ise diğer ilçelerin kura çekilişi yapılacaktır.

Kura çekilişi nerede yapılacak?

Ankara Nallıhan Toki Evleri projesi 250 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirilecektir. Toplu konut projesinin kura çekilişi Sincan Belediyesi Rüstem Altunbaş Konferans Salonu’nda yapılacaktır. Hak sahipliği kura çekilişi noter huzurunda yapılacaktır. Ayrı kura çekilişi Toki’nin Youtube hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır. Kura çekilişi için canlı yayın saat 10:00’da başlayacaktır.

Ankara Nallıhan Toki Evleri projesinde 2+1 ve 3+1 tip konutların yer alması planlanmaktadır. Bu dairelerin büyüklükleri ve fiyat bilgileri ise projenin ihalesi yapıldıktan sonra belli olacaktır. Ayrıca yapılan kura çekilişi ile vatandaşlar bir daire sahibi olacaklardır. Hak sahibi olup sözleşme imzalayan vatandaşlar dairelerin borçları bitene kadar devredemeyeceklerdir.

Ankara Nallıhan Toki kura sonuçları 2022

Toplu konut projesindeki tüm dairelerin kura çekilişi 03 Ocak 2023 tarihinde Salı günü yapılacaktır. Ayrıca kura çekilişi saat 10:00’da canlı olarak TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanacaktır. Ankara Nallıhan toplu konut projelerindeki konutların hak sahipliği kuraları çekildikten sonra daire sahipleri belli olacaktır. Toplu konut projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Toki kura sonucu sorgulama sayfası için tıklayınız…

Ankara Nallıhan Toki kura çekilişi canlı izle

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…