Kategoriler
Dekorasyon

Antalya Lara Apart Hotel projesi Günsan Elektrik Tercih Etti

Antalya Lara Apart Hotel projesinde Günsan ürünler tercih edilmiştir. Günsan Elektrik son olarak Antalya Lara Apart Hotel projesini ürünleri ile yer almıştır. Lara da yer alan bu otelin aydınlatması Günsan modüler ve volta serisi tercih edilmiştir. Bu şekilde Günsan ürünler tercih edilerek elektrik işi tamamen bu ürün kapsamında yapılandırılacak. Antalya’da bulunan gözde otellerden biri olan bu proje kapsamında elektrik işlerinde Günsan ürünler tercih edilmektedir.

Konut ve İnşaat Projeleri Çözüm Ortağı Günsan 

Türkiye’de birçok bölgenin önemli gayrimenkul çalışmalarında yer alan Günsan bu çalışmaya da adını yazdırmıştır. Bir yeni projede daha yer alan Günsan yenilikçi ürünleriyle oldukça fazla tercih edilir. Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan ve inşaat sektöründeki projelerde de adını sık sık duyduğumuz Günsan projeye dahildir. Aynı zamanda Antalya’nın gözde otel yeri olan Lara Apart Hotel’de de bir iş gerçekleştirecektir. Ayrıca Antalya’nın yeni otel projesi olan Lara apart hotel ve modüler volt serisi ürünleri ile yer alacağı bildirilmiştir.

Günsan Elektrik Hakkında

Birçok projede yer alan Günsan 1982’de anahtar priz ve elektrik aksesuarı imalatı yapmak üzere kurulmuştur. 1995 yılında üretimin devam ettiği endüstriyel Tesisine geçiş yapmıştır. Anahtar, priz üretiminde Türkiye’nin sektörü olarak öncü şirketlerinden biridir. Günsan inşaat sektöründe gerilim test cihazı ekipmanları olarak üretim gerçekleştirmektedir. Bu ekimanların içerisinde elektrik anahtarı, priz, grup priz, şalt malzemesi, kompakt, kaçak akım röleleri vardır. Aynı zamanda şalter, sigorta kutuları ve aksesuarlarından oluşan 17 bin parçalık ürün bulunmaktadır. Portföyünü bayiler aracılığı ile ülke içi ve ülke dışında satmaktadır. 50’den fazla ülkeye bu ürünler ulaşmaktadır. Ayrıca Günsan elektrik oldukça kapsamlıdır ve neredeyse inşaat sektöründeki her projede elektrik işlerinde adını duyurmaktadır.

Bu şekilde Günsan elektriğin yer aldığı Antalya’nın gözde yerlerinden olanlara da bulunan otelde de adını duyuracağı bildirilmiştir. Ayrıca bu konuyu detaylı bir şekilde takip edebilir ve güncel olarak haberleri alabilirsiniz. Günsan hakkında detaylı bilgi sahibi olabilmek mümkündür. Bu şekilde projeyi detaylarıyla öğrenebilirsiniz.

Daha fazla güncel haber için tıklayınız…