Kategoriler
Toki Haberleri

Antalya Serik Toki kura sonuçları belli oldu

Antalya Serik Toki kura sonuçları belli olmuştur. Toki konutları kura çekilişleri tüm hızıyla devam etmektedir. Konutlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilmektedir. Yine Antalya İli, Serik ilçesi, Yukarıkocayatak Mahallesi’nde hayata geçirilen konutların kuraları çekilmiştir. Daha önce genel çekilişi yapılan konutların kalan 7 dairesi için tekrar kura çekilişi yapılmıştır.

Proje özellikleri neler?

Toki Antalya Serik Konutları projesinde toplam 583 adet mesken yer almaktadır. Toplam 583 adet evin yer aldığı konut projesinde kalan 7 adet evin kura çekilişi yapılmıştır. Kura çekilişi 07 eylül 2022 tarihinde yapılmıştır. 07 Eylül 2022 tarihinde saat 11:00’da çekiliş gerçekleştirilmiştir.

Antalya Serik Toki Evleri projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 538 adet daire yer almaktadır. Bu meskenleri 2 tanesi 1+1, 371 tanesi 2+1, 210 tanesi ise 3+1 tipindeki evlerden oluşmaktadır.

Söz konusu konutlar ise 2+1 tipindeki konutlardır. 2+1 tipindeki konutların kura çekilişi yapılmıştır. 7 adet 2+1 tip konuta toplam 94 adet başvuru yapılmıştır. Kura listesi ise Toki’nin web sitesinde yayınlanmıştır.

2+1 konutlar brüt 91.15 metrekare büyüklüğe sahiptir. Bu dairelerin fiyatları ise 785 bin 986 TL’den başlamaktadır. Ayrıca fiyatlar 987 bin 855 TL’ye kadar yükselmektedir.

Antalya Serik Toki kura sonuçları nerede yayınlanıyor?

Antalya Serik Toki Evleri için gerçekleştirilen çekilişin sonuçları Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın resmi web sitesinde yayınlanmaktadır. Sonuçlara Satış & Duyurular başlığı altında yer alan duyurular bölümüne girerek ulaşılmaktadır. Ardından İl ve ilçe seçilmektedir. Karşınıza çıkan ekranda detay bölümüne tıklayarak sonuçların olduğu bölüme ulaşabilirsiniz.

Diğer Toki Haberleri için tıklayınız….