Kategoriler
Proje Haberleri

Antteras Nev Ant Yapı’nın Boğaz’a komşu yeni projesi

Antteras Nev, Ant Yapı’nın İstanbul Beylerbeyi’ndeki yeni projesi olarak satışa çıkmıştır. Söz konusu proje, İstanbul’un en güzel manzaralarından birine sahiptir. Proje kapsamında şehrin tarihi dokusunu yansıtan mimari özelliklere sahip 6 blokta 54 adet daire yer almaktadır.

Ant Yapı, yurt içinde ve yurt dışında pek çok önemli projeye imza atmıştır. Şirket, ilk etabında oldukça fazla ilgi gören Antteras projesinin devamı niteliğinde olan söz konusu projeyi satışa sunmuştur. Proje, bütün ihtiyaçlara cevap verecek nitelikte konut seçenekleriyle tasarlanmıştır. Üstelik bahçe dubleksi, çatı dubleksi seçenekleri ile birlikte 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipleri de yer almaktadır.

Antteras Nev az katlı tasarımı ile ön plana çıkıyor

Beylerbeyi Küplüce’deki Antteras Nev Evleri, eşsiz güzellikte boğaz manzarasına sahiptir. Söz konusu proje 6 adet bloktan oluşmaktadır. Bununla birlikte proje içerisinde büyüklüğü 257 metrekare ile 122 metrekare arasında değişen alternatif konutlar mevcuttur. Söz konusu proje, İstanbul Beylerbeyi semtinin 18’inci yüzyıl mimarisini yansıtmakla birlikte en fazla 6 katlı bloklardan oluşmaktadır. 12 adet bahçe dubleksi, 12 adet çatı dubleksi, 24 adet 4 artı 1 ve 6 adet 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Proje, şehrin içinde olmakla birlikte karmaşadan uzak bir konumda yükselmektedir. Üstelik bütün ulaşım akslarına yakın olmasından ötürü dikkat çekmektedir.

“Hedefimiz 2023 yılının sonunda teslimleri yapmak”

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, bu projenin Beylerbeyi’nde semtin tarihi dokusuyla bütünleşen ve eşsiz bir mahalle konseptiyle tasarlandığını bildirmiştir. Bununla birlikte Ant Yapı’nın ödüllü projesi Antteras’ın devamı niteliğinde olduğuna değinmiştir. Başkan Okay; “Beylerbeyi’nde yaşamanın büyük bir keyif olduğu düşünülerek bu projeyi tasarladık. Proje, deniz manzarasına hâkim konumuyla ön plana çıkmaktadır. Bunun yanı sıra rengi, dokusu ve tasarımlarıyla 18’inci yüzyıl mimarisinin izlerini taşıyor. Antteras Nev, bir neslin çocukluğunu geçirdiği İstanbul mahallelerinin ambiyansını taşımaktadır. Proje içerisinde çocuk oyun parkı, yüzme havuzu, açık ve kapalı spor alanları bulunmaktadır. Ayrıca barbekü mekanları, otopark ve kafeterya gibi pek çok sosyal alan mevcuttur. Proje, 6 blok ve 54 adet konuttan oluşmaktadır. Bununla birlikte butik ve niş bir proje olarak da ön plana çıkmaktadır. Ayrıca Haziran 2022 tarihinde başlanan projede hedefimiz 2023 yılının sonunda konutları sahiplerine teslim etmek.” İfadelerini kullanmıştır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…