Kategoriler
Projeler

Ap View Towers

Ap View Towers projesi Şani İnşaat Taahhüt Ticaret A.Ş. firması tarafından Ankara İli, Çankaya İlçesi’nde hayata geçirilecek. Proje bölgenin en seçkin lokasyonlarından Turan Güneş Bulvarı’nın 500 metre aşağısında Dikmen Vadisi’nde hayata geçiriliyor.

Proje özellikleri

Ap View Towers, prim değeri her geçen gün artan ve Ankara’nın önemli bölgelerinden birin olan Dikmen Vadisi’nde yer alıyor. yeşile doğaya ormana doyabileceğiniz bir yaşam alanında size yeni mekanlar sunuyor. İlki kule bloktan meydana gelen projede toplam 198 adet konut yer alıyor.

Ap View Towers daire tipleri

Çankaya konut projesinde yer alan konutlar 2.5+1, 3.5+1 ve 4.5+1 tip dairelerden meydana geliyor. Projede yer alan konutların 56 tanesi 2.5+1 tipinde tasarlandı. Konutların 98 tanesi 3.5+1 tipindeki dairelerden meydana geliyor. Konutların 54 tanesi ise 4.5+1 tip konutlardan meydana gelmektedir.

Projedeki sosyal alanlar

Şehrin içinde diyebileceğimiz kadar merkezi lokasyonda, Ankara manzaralı vadiye sıfır konumda yer alan proje içerisinde kapalı yüzme havuzu, sauna, jakuzi, Fin hamamı, fitness salonu gibi bir çok sosyal alan yer alıyor. Projede ayrıca açık otopark, çocuk oyun alanı, güvenlik, kapalı otopark, süs havuzu gibi alanlar da yer almaktadır.

Proje tanıtım filmi