Kategoriler
Proje Haberleri

Aqua Cityle Tekirdağ satışları devam ediyor

Aqua Cityle projesi Ağaoğlu İmar Konut A.Ş. ile KH Ekşioğlu İnşaat firmasının imzasıyla hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde 94 adet daire, 8 adet ikiz dubleks ve 10 adet müstakil tripleks konut bulunmaktadır. Satışta 4 artı 1 arakat daireler ile 6 artı 2 dubleks villalar mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ağaoğlu İmar Konut A.Ş. ile KH Ekşioğlu İnşaat firmasının imzasıyla tasarlanan projede 112 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Bu bağımsız bölümler arasında 94 adet daire, 8 adet ikiz dubleks ve 10 adet müstakil tripleks konut yer almaktadır. Satışta 4 artı 1 arakat daireler ile 6 artı 2 dubleks villalar mevcuttur. 4 artı 1 arakat dairelerin büyüklüğü brüt 225 metrekaredir. Ayrıca 6 artı 2 dubleks villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 260 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik siteye otomatik sistemle giriş bulunmaktadır. Her daireye özel açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Projenin yüzde 83’lük bölümü yeşil alanlara ayrılmış olup 5.000 metrekarelik sosyal tesise sahiptir.

Sosyal alanlar içerisinde; basketbol ve tenis kortu, çocuk oyun parkı, vitamin bar, spor salonu, pilates odası, buhar odası, Türk hamamı ve sauna bulunmaktadır. Bunun yanı sıra eşsiz peyzaj tasarımı ile dikkat çekmektedir. Tüm siteye enerji sağlayacak jeneratör ve fiber optik internet hattı gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Binova İtalyan mutfak tasarımına sahip konutlarda ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Laminat parke, multi soğutmalı klima, tüm pencerelerde motorlu panjur ve led spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Aqua Cityle konumu hakkında

Bahsi geçen proje Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi Namık Kemal Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik projedeki tüm daireler eşsiz doğa ve deniz manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Aqua Cityle fiyatları ne kadar?

Aqua Cityle projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 225 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 5.700.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 260 metrekare olan 6 artı 2 villa tipindeki konutların fiyatı 13.200.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (543) 924 57 69 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…