Kategoriler
Proje Haberleri

Aqua Kavaklı fiyat listesi

İstanbul iline bağlı bulunan Beylikdüzü ilçesinde Aqua Kavaklı projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Topçuoğlu İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan proje bu yönü ile söz konusu olan bölgede dikkatleri üzerine çekiyor. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Ayrıca projedeki hemen teslim durumundaki konutlar da beklemek istemeyen alıcıların ilgisini görüyor.

Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen proje aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçirildi. Söz konusu olan projedeki konutlar dört katlı olacak şekilde inşa edildi. Aqua Kavaklı projesi bünyesinde 395 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Aqua Kavaklı projesinde bulunan konutlar 2+1, 3+1 ve 5+1 olarak hayata geçirilmiş durumda. Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmiş olan 2+1 konutlar 138 metrekare olarak yaşama kazandırıldı. Söz konusu olan 3+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri ise 214 metrekare olarak inşa edilmiş durumda. Projede bulunan 5+1 konutların büyüklükleri de 313 metrekare olarak hayata geçirildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Aqua Kavaklı projesinde bulunan 2+1 daire tipindeki konutlar 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projedeki 3+1 konutların fiyatları ise 560 bin TL’den başlıyor.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0212 876 02 50