Kategoriler
Proje Haberleri

Aras Apartmanı satışları başladı

Aras Apartmanı projesi renkli ve huzurlu yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bahsi geçen proje Altın İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 959 metrekarelik arsa alanı üzerinde 7 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler farklı tip ve büyüklükte olup 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Altın İnşaat’a ait projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi haberimizde verilmiştir.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Altın İnşaat imzası taşıyan proje 959 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Bu firma, seçkin konut projeleri üretmek için yola çıkarak, kendisine misyon olarak “insanların içinde kendini mutlu huzurlu ve güvende hissedecekleri mekanlar inşa etmeyi” hedeflemiş bir inşaat firmasıdır. Malzeme kalitesi kadar çevresel ve sosyal unsurlara da önem veren şirket, projelerinde özenli yaklaşımı ile fark yaratmaktadır. Proje kapsamında tek blok üzerinde toplam 7 adet daire yer almaktadır. Daireler ise farklı tip ve büyüklükte olup 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 92 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 118 metrekare ile 133 metrekare arasında değişmektedir.

Her daireye özel açık otopark alanı mevcuttur. Fiber internet, kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Isı yalıtımı ve ses yalıtımı özellikleri de mevcuttur. Her daire, çelik kapı ile güvenliği en üst seviyede sağlamaktadır. Dairelerde yüksek kaliteli laminat zemin ve özel desenli seramik zeminler (Vitra) kullanılmıştır. Üstelik dairelerin pencerelerinde PVC doğrama (Winsa) kullanılarak yalıtımın en üst seviyede sağlanması hedeflenmiştir. Ebeveyn banyosu, modern ve şık armatür musluk bataryaları (Artema) ile donatılmıştır. Bunun yanı sıra kombi (Protherm) kullanılarak ısınma ihtiyacı karşılanmaktadır.

Aras Apartmanı konumu hakkında

Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer alan proje Yeşilyurt Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu daireler doğa ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde dinlenme ihtiyacını karşılayabilmek için park alanı yer almaktadır. Bununla birlikte E-5, otobüs durağı, TEM otoyolu yakın mesafededir.

Aras Apartmanı fiyatları ne kadar?

Aras Apartmanı projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Proje kapsamında 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan modern daireler yer almaktadır. Bu dairelerin fiyatları ise 1.850.000 TL ve 2.850.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi Haziran 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(541) 479 49 10 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…