Kategoriler
Proje Haberleri

Arazlar İhsaniye Villaları 2 lansmana özel fiyatlarla satışta

Arazlar İhsaniye Villaları 2 projesinde kampanyalı satışlar ve lüks konutlar sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Gölcük İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Arazlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Arazlar İnşaat güvencesi ile yükselen projede dubleks ve tripleks villalar yer almaktadır. Dubleks villalar 3 artı 1, tripleks villalar ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Üstelik villaların büyüklüğü brüt 160 metrekare ile 215 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya ait açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her villaya özel bahçe kullanım alanı bulunmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte villalarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Akrilik mutfak dolabı, mutfak tezgahı, ebeveyn banyosu, duşakabin ve geniş teras alanı pek çok özellik yer almaktadır. Derzli parke ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Arazlar İhsaniye Villaları 2 konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Gölcük İlçesi İhsaniye Merkez Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje doğa ile iç içe bir konumda yer almaktadır. Yakın çevresinde eczane, hastane, sağlık ocağı, market ve semt pazarı bulunmaktadır. Bununla birlikte dolmuş durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Arazlar İhsaniye Villaları 2 fiyatları ne kadar?

Arazlar İhsaniye Villaları 2 projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Üstelik lansmana özel olan fiyatlar yüzde 40 peşin kalanı teslimde ödeme imkanı sunulmaktadır. Brüt 160 ile 165 metrekare arasında olan 3 artı 1 villa tipindeki konutlar 2.500.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 215 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 3.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (536) 653 20 97 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…