Kategoriler
Proje Haberleri

Arbetta Complexia Datça satışları devam ediyor

Arbetta Complexia Datça projesinde mimari tasarımlı konutlar sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Muğla’nın Datça İlçesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen proje Arbetta Gayrimenkul firması tarafından hayata geçirilmektedir. 30 dönüm arazi üzerinde 124 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Projede yer alan villalar 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Arbetta Gayrimenkul güvencesi ile yaşama geçirilen proje 30 dönüm arazi üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında her biri 2 katlı olmak üzere toplam 124 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Üstelik daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 konut tiplerinin büyüklüğü brüt 75 metrekaredir. Ayrıca bu konutların net büyüklüğü 60 metrekare olmaktadır. Proje deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Proje sosyal faaliyetler açısından da oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Sosyal alanlar içerisinde; olimpik yüzme havuzu, çocuk parkı, spor aletleri, yürüyüş yolları bulunmaktadır. Bununla birlikte site içerisinde teknik servis ve peyzaj bakımı gibi hizmetler de yer almaktadır. Villalar ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar bağımsız ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Arbetta Complexia Datça konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Datça İlçesi İskele Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Temiz havası ile dikkat çeken tatil beldesinde yer alan konutlar deniz manzarasına sahiptir. Ayrıca proje şehir merkezine 2.5 kilometre, markete ve dolmuşa 200 metre mesafede yer almaktadır. Bununla birlikte ihtiyaç duyulan pek çok lokasyona yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Arbetta Complexia Datça fiyatları ne kadar?

Arbetta Complexia Datça projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Söz konusu projede son kalan konutları ile satışları devam etmektedir. Brüt 75 metrekare olan 2 artı 1 konutların fiyatı 2.900.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 252 712 02 67 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…