Kategoriler
Proje Haberleri

Arbetta Edremit Evleri anahtar teslim

Arbetta Edremit Evleri projesi fark yaratan tasarımı ile şehir merkezinde yemyeşil bahçelerle birlikte ferah bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Balıkesir’in Edremit İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Arbetta Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında toplam 360 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Arbetta Gayrimenkul güvencesi ile tasarlanan projede her biri 7 katlı olmak üzere lüks yapıda bloklar yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 360 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projede bulunan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 50 ile 99 metrekare arasındadır. Net büyüklüğü ise 40 ile 75 metrekare arasındadır. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 98 metrekare, net büyüklüğü ise 74 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 133 metrekare, net büyüklüğü 100 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Projede sportif ve sosyal olanaklar dikkat çekmektedir. İçerisinde; çocuk oyun parkı, Fitness merkezi ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. 2 artı 1 dairelerde 2 adet banyo ve 1 adet balkon bulunmaktadır. 3 artı 1 dairelerde ise 2 adet banyo ve 2 adet balkon bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminant zemin ve parke zemin uygulaması yapılmaktadır.

Arbetta Edremit Evleri nerede yer alıyor?

Proje, Balıkesir’in Edremit İlçesi Kadıköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehir merkezine 1 kilometre mesafede bulunan proje Kaz Dağlarının eteklerine doğa ve orman manzaralı bir yaşam sunmaktadır. Lokasyon olarak Anadolu Lisesi ve İlköğretim okluna 350 ile 400 metre mesafededir. Körfez Hastanesi’ne 300 metre, Novada AVM’ye 350 metre, Kipa AVM 1 kilometre uzaklıktadır. Bununla birlikte ana yollar ve toplu ulaşıma 200 metre mesafede yer almaktadır.

Arbetta Edremit Evleri fiyatları ne kadar?

Arbetta Edremit Evleri projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 50 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.050.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 98 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.275.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 133 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.575.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (534) 691 31 98 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…