Kategoriler
Toki Haberleri

Ardahan Merkez Toki kura sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ardahan İli, Merkez İlçesi’nde hayata geçirilecek olan Ardahan Merkez Toki Konutları projesinde kuralar yarın çekiliyor. Kura çekilişi yapıldıktan sonra Ardahan Merkez Toki kura sonuçları belli olacak. Kura çekilişi yapıldıktan sonra kura listesi web sitemizde olacak. Kura listesine en hızlı şekilde ulaşabilmek için web sitemizi takip etmeye devam ediniz.

Projede daire tipleri neler?

Tüm Türkiye’de hayata geçirilen 100 bin sosyal konut projesi kapsamında inşa edilecek olan Ardahan Merkez Toki Evleri projesinde toplam 400 adet konut yer alıyor. Projede yer alan 400 adet konutun 250 tanesi 2+1 tip dairelerden meydana geliyor. Kalan 150 adet daire ise 3+1 tip dairelerden oluşuyor.

Ardahan İli, Merkez İlçesi’nde Toki tarafından inşa ettirilecek olan projede bulunan 250 adet 2+1 dairelere toplam 226 kişi başvuruda bulundu. Projede yer alan 150 adet 3+1 tip daireye ise toplam 253 kişi başvuruda bulundu.

Kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayın yapılmaktadır. Ardahan Merkez Toki Konutları projesinde kura çekilişi 25 Haziran 2020 tarihinde yapılacak. Canlı yayın ile noter huzurunda yapılacak olan kura çekilişi 25 Haziran 2020 tarihinde Perşembe günü Saat: 10:00’da yapılacak.

Ardahan Merkez Toki kura sonuçları nerede yayınlanıyor?

Kura sonuçları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinden yayınlanmaktadır. Kura isim listesi ayrıca web sitemizde yer alacaktır. Kura listesi belli olduğunda aşağıdaki linkler aktif olacaktır.

2+1 dairelerin kura sonuçları için tıklayınız…

3+1 dairelerin kura sonuçları için tıklayınız…

Ödeme seçenekleri neler?

Ardahan Merkez Toki Evleri projesinden daire sahibi olmak için ilk olarak yüze 10 peşinat ödemesi yapılıyor. Yüzde 10 peşinat ödemesini yaptıktan sonra geriye kalan yüzde 90 oranındaki tutar için yüzde 0.49 faiz oranı ve 240 ay vade ile kredi kullanarak daire sahibi olabiliyorsunuz.

Ardahan İli, Merkez İlçesi’nde hayata geçirilecek olan projenin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyenler vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.