Kategoriler
Proje Haberleri

Ardes Safir Çanakkale Temmuz 2023’te teslim

Ardes Safir Çanakkale projesi şehrin içinde, ancak kalabalığın dışında benzersiz bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu isminden de anlaşılacağı üzere Çanakkale’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Ardes Yapı İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. Toplam 16.367 metrekarelik arsa alanı üzerinde daire blokları ve müstakil villalar bulunmaktadır. Proje hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ardes Yapı İş Ortaklığı güvencesi ile tasarlanan proje toplamda 16ç367 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında hem konut blokları hem de müstakil villalar yer almaktadır. 9.300 metrekarelik alan üzerinde her biri 9 katlı 2 blok ve toplam 72 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 155 metrekaredir. Müstakil villalar ise toplamda 9 adet olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu villalar 400 metrekarelik arsa alanına sahiptir. Sitede 7/24 kamera güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Proje kapsamında 4.378 metrekarelik peyzaj alanı yer almaktadır. Üstelik proje sosyal yaşam, spor alanları, geniş peyzajı ve çocuk oyun alanlarıyla doğa ile iç içe modern ve huzurlu bir yaşam sunmaktadır. Bunun yanı sıra projede fiber internet, kablo TV, uydu, asansör, yangın merdiveni, hidrofor, ısı yalıtımı, ses yalıtımı ve su deposu gibi birçok özellik bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Ardes Safir Çanakkale konumu hakkında

Çanakkale’nin Merkez İlçesi’nde yer alan proje Karacaören Köyü’nde inşa edilmektedir. Boğazın rengini alan proje doğa ile iç içe modern ve huzurlu bir yaşam sunmaktadır. Üstelik Çanakkale’nin en önemli yerleşim birimlerinden Esenler bölgesi üzerinde hayata geçen proje pek çok lokasyona yakın konumdadır. AVM, okullar bölgesi, havalimanı ve diğer ulaşım ağlarına olan yakınlığı ve rahat erişimiyle dikkat çekmektedir.

Ardes Safir Çanakkale fiyatları ne kadar?

Ardes Safir Çanakkale projesinde fiyatlar konut tipine göre ve cephesine göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 155 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 4.250.000 TL ile 5.000.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi Temmuz 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(286) 999 13 13 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…