Kategoriler
Proje Haberleri

Arıkboğa Yaşam Evleri oturuma hazır

İstanbul İli, Suktangazi İlçesi, Eski Habipler Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Arıkboğa Group İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Arıkboğa Yaşam Evleri konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları da özel avantajlarla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Sultangazi konut projesi Eski Habipler Mahallesi’nde yer alan proje alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi kesintisiz müthiş doğa manzarası ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler akıllı ev sistemlerine sahip olup uzaktan kontrol edilebilmektedir. Aynı zamanda daire içleri teras, Amerikan mutfak, görüntülü diafon, kiler, yüz tanıma & parmak izi gibi özelliklere sahiptir.

Projede 1100 metrekarelik alana peyzaj bahçe alanına ayrılmıştır. Bunun yanı sıra site içerisinde kapalı, açık otopark, güvenlik, çocuk oyun parkı, kamelyalar gibi olanaklara yer verilmiştir. Ayrıca spor alanı, sauna gibi alanlar da bulunmaktadır. Arıkboğa Yaşam Evleri konut projesinde yaşam başlamış olup, tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 130 metrekare alana sahip olarak tasarlanmıştır.

Arıkboğa Yaşam Evleri Daire Fiyatları Ne Kadar?

İstanbul konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 800 bin TL’den başlamaktadır. Aynı zamanda konut projesinde yer alan dairelerin iskanı alınmış olup kullanım durumuna uygundur.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi Eski Habipler Mahallesinin en nezih yerinde konumlandırılmıştır. Ulaşım sorunu olmaya proje aynı zamanda Yeni Havalimanına 10-15 dakika mesafede, eğitim ve sağlık kurumlarına da yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0530 490 01 51 ve 0530 490 01 50 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…