Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Arissa Göksu Eryaman’da yükseliyor

Yeni Sancak Yapı Kooperatifi tarafından Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Eryaman’da  hayata geçirilen Arissa Göksu projesinde inşaat çalışmalarına başlandı.

Arissa Göksu Konutları projesi 18 bin 383.53 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa ediliyor. Projede toplam 211 adet daire ve 9 adet ticari ünitenin yer alması beklenmektedir.

Proje özellikleri neler?

Arissa Göksu Evleri projesi 3 bloktan meydana geliyor. Projede yer alan bloklardan bir tanesi bodrum kat ve zemin katlı olup 9 adet ticari ünite bu blokta yer alacak. Diğer bloklardan biri Bodrum Kat+ Zemin Kat+ 28 Normal Katlı, diğeri ise Bodrum Kat+ Zemin Kat+ 25 Normal Katlı olarak projelendirildi.

Proje ne zaman teslim edilecek?

2020 yılı Kasım ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi beklenen Arissa Göksu Evleri projesinde yer alan dairelerin tamamı 4+1 tip dairelerden meydana gelmektedir.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Biri ticari ünitelerin yer aldığı blok, diğer ikisi ise konutların yer aldığı bloklardan oluşan projede yer alan daireler ortalama 1 milyon TL civarında bir fiyat ile satışa sunuluyor.

Proje nerede yer alıyor?

Göksu Mahallesi, Bozhöyük Caddesi üzerinde yer alan proje Eryaman Göksu Parkı yakınında, Kaşmir Göl Evleri projesinin arkasında yer almaktadır. Proje Metromall Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile Optimum Alışveriş merkezlerine ise 10 dakikalık mesafede yer almaktadır.

Tel: 0545 345 6 345