Kategoriler
Proje Haberleri

Arizon Residence hemen teslim

Arizon Residence projesi rezidans konsepti ile merkezi bir konumda yükselmektedir. Projenin konumu İstanbul’un Esenyurt İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Arizon Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. 26.269 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 27 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Söz konusu proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Arizon Yapı A.Ş. güvencesi ile tasarlanan proje 26.269 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında 12 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blok içerisinde toplam 27 adet daire ve 5 adet mağaza yer almaktadır. Üstelik daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 112 metrekare ile 115 metrekare arasında değişmektedir. Sitede güvenlik ön planda tutulmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti ile konforlu bir yaşam sunulmaktadır. Araçlarınız için park alanı da mevcuttur. Bununla birlikte buhar odası, sauna, spor alanı ve yürüyüş parkuru gibi birçok sosyal aktivite alanı bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Ayrıca, engelli bireylerin yaşam kolaylığına uygun tasarlanmıştır. Konutlar arasında ses yalıtımı ve ısı yalıtımı sağlanmıştır ve yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daireler yüksek güvenlikli çelik kapılarla donatılmış olup, görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklarda ankastre mutfak seti ile modern ve fonksiyonel bir yaşam sunulmaktadır. Banyolarda Hilton lavabo ve duşakabin gibi detaylara sahiptir. Laminat zemin ve seramik zemin kullanımı ile modern bir görünüm sağlanmıştır. Spot aydınlatmalar ile ışıklandırma da modern tasarımlara uygun şekilde yapılmıştır. Bunun yanı sıra çamaşır odası, klima ve vestiyer gibi birçok özellik mevcuttur.

Arizon Residence konumu hakkında

İstanbul’un Esenyut İlçesi’nde yer alan proje Yeşilkent Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Esenyurt’un en prestijli lokasyonuna sahip olan proje merkezi konumda yer almaktadır. E-5 karayoluna 5 dakika, Beylikdüzü metrobüs durağına yürüme mesafesindedir. Marmara Park Alışveriş Merkezine 5 dakika uzaklıktadır. Aynı zamanda park, kafe ve marketlere 1 dakika yürüme mesafesindedir. Okullara, eczanelere ve özel hastaneye yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Arizon Residence fiyatları ne kadar?

Arizon Residence projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık gösterebilmektedir. Proje kapsamında yer alan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 3.486.000 TL ile 3.523.000 TL arasında değişmektedir. Üstelik bahsi geçen proje hemen teslim durumundadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0505 004 27 93 veya 0506 492 87 02 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…