Kategoriler
Proje Haberleri

Arkat Park Evleri hemen teslim

Arkat Park Evleri projesi özel dekorasyonlu kullanışlı daireler ile eşsiz bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer alan bu proje Arkat Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde konumlanan 4 blokta 100 adet daire bulunmaktadır. Daireler 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 normal ve dubleks daire seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Arkat Yapı güvencesi ile geliştirilen projede her biri 6 katlı 4 adet konut bloğu yükselmektedir. Site içerisinde konumlanan bloklarda toplam 100 adet daire yer almaktadır. Bahsi geçen daireler 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 normal ve dubleks daire seçenekleri bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 208 metrekaredir. 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 244 metrekare ile 261 metrekare arasında değişmektedir. 4 artı 1 bahçe katı dairelerin büyüklüğü brüt 267 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 327 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Dikkat çeken sosyal faaliyet alanları içerisinde açık yüzme havuzu, spor alanı, basketbol sahası, piknik alanı ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır.

Dış özellikler içerisinde ise asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özellik mevcuttur. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, duşakabin, küvet, vestiyer, klima ve gömme dolap gibi özellikler yer almaktadır. Yerden ısıtmalı geniş balkon alanları ile dikkat çekmektedir. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Arkat Park Evleri konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Kayapa’nın çok özel konumunda yükselen projede daireler doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde temel ihtiyaçlara yanıt verecek semt pazarı bulunmaktadır. İlkokul, ortaokul ve üniversite ile birlikte hastane sağlık ocağı ve eczane yakın konumdadır. Üstelik anayol üzerindeki konumu ile minibüs duraklarına yakın mesafede yer almaktadır.

Arkat Park Evleri fiyatları ne kadardır?

Hemen teslim durumundaki Arkat Park Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Projede bulunan brüt 208 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.900.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 261 metrekare arasında olan 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 4.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Büyüklüğü brüt 267 metrekare olan 4 artı 1 bahçe katı dairelerin fiyatı 5.200.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 327 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 5.200.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için  0(224) 453 45 70, 0(224) 453 45 71 veya 0(549) 490 94 91 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…