Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Arma Vita projesinde sosyal donatılar

Okkalar İnşaat tarafından yapım çalışmalarına başlanan Arma Vita projesi, 21 bin 350 metrekare büyüklüğündeki inşaat alanına sahip durumda. Projedeki üç blok içerisinde toplam 96 adet daireye yer verilen projede, 6 adet iş yeri de bulunuyor. Site alanı içerisinde kapalı otopark bulunurken açık otoparklar ise site alanının hemen dışında yer alıyor.

Renkli bitkilerin ve yeşil bölgelerin site alanında yer aldığı projede kamelyalar ve çocuk oyun parkı bulunuyor. Daire şeklindeki bir süs havuzunun da site alanına estetik değer kattığı projede; mağazalar, basketbol sahası, yürüyüş alanları ve banklar bulunuyor.

Konya’da inşa edilen projenin önümüzdeki yılın ağustos ayında teslim edilmesi bekleniyor.

Arma Vita projesindeki evler

Selçuklu ilçesine konumlandırılan Arma Vita projesinde üç odalı ve bir salonlu brüt 137 metrekare büyüklüğünde ve brüt 167 metrekare büyüklüğünde olmak üzere iki çeşit daire seçeneği bulunuyor.

Dairelere ve dükkanlara yer verilen projedeki 135 metrekarelik konutlarda bir adet, diğer konut tipinde ise iki adet balkon bulunuyor. Yazır Mahallesi’ne konumlandırılan projedeki 167 metrekare büyüklüğündeki konutlarda ise ebeveyn banyosu da bulunuyor.

Projedeki ev fiyatları neler?

Arma Vita projesindeki daire fiyatları 320 bin liradan başlıyor. Ayçeken Sokak’ta inşa edilen projedeki 2+1 tip dairelerin fiyatı 320 bin TL’den başlıyor. Projedeki 137 metrekare 3+1 tip dairelerin fiyatları 330 bin TL ile 398 bin TL arasında değişiyor. 167 metrekare 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 440 bin TL ile 460 bin TL arasında değişiyor.

Arma Vita ödeme planı

İç Anadolu Bölgesi’nde yer alan projeden daire satın alımında, şirket bünyesinde imzalanan senetle ödeme planı oluşturulabiliyor. Buna göre, konut fiyatının yarısı peşin olarak ödendiğinde, kalan borç miktarı 48 aya varan vadelere bölünüyor. Ayrıca, projedeki dairelerin fiyatından yüzde 10 oranında indirime gidilebiliyor.

Projenin adresi nerede?

Proje Yazır Mahallesi, Ayçeken Sokak, No: 16, 42250 – Selçuklu / Konya posta adresinde yer alıyor.

Telefon: 444 65 52