Kategoriler
Proje Haberleri

Arslan İnşaat Taş Evler satışları devam ediyor

Arslan İnşaat Taş Evler projesi ayrıcalıklı yaşam alanları ve şık mimari konsepti ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Arslan inşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Arslan inşaat güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında her biri 2 katlı olmak üzere toplam 8 adet villa yer almaktadır. Söz konusu villalar 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 108 ile 110 metrekare arasında değişmektedir. Projenin zemin etüdü yapılmış olup deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villanın kendine ait özel bahçe alanı ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Hidrofor, kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca villalar doğalgazlı olup yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte yüz tanıma ve parmak izi okuyucu mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Her villaya özel geniş ve ferah teras alanları yer almaktadır. Ayrıca 2 adet banyo bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Arslan İnşaat Taş Evler konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Aziziye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehir merkezine yakın konumda yükselen proje doğa manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. İstanbul’a 180 kilometre mesafededir. Ayrıca 3. köprü bağlantısı ile İstanbul’a sadece 120 kilometre uzaklıktadır.

Arslan İnşaat Taş Evler fiyatları ne kadar?

Arslan İnşaat Taş Evler projesinde konut kredileri en uygun faiz oranları ile şirket tarafından organize edilmektedir. Brüt 108 ile 110 metrekare arasında olan 2 artı 1 villaların fiyatı 2.050.000 TL ile 2.175.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (264) 718 24 84 veya 0 (532) 331 78 76 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…