Kategoriler
Dekorasyon Emlak Haberleri

Arul Park Konutları Toshiba Multi Klima güvencesinde

Özgüntur İnşaat firması tarafından Antalya’da hayata geçirilen Arul Park Konutları projesi Toshiba Multi Klima güvencesi ile yükseliyor. Projenin iklimlendirme sistemleri için tercihi Toshiba Multi Klima Sistemleri oldu.

Proje özellikleri neler?

Soğutma ve ısıtma seçeneklerini konforu sunan Toshiba Multi Klima Sistemleri, Antalya’nın seçkin inşaat firması Özgüntur İnşaat tarafından hayata geçirilen Arul Park Konutları projesinin bütün iklimlendirme ihtiyacını karşılıyor.

Antalya şehrinin önde gelen inşaat firmalarından biri olan Özgüntur İnşaat tarafından inşa edilen konut projesinin iklimlendirme sistemleri için tercihi Toshiba Multi Klima Sistemleri oldu. Proje 2 bin 818 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 2 adet konut bloğundan meydana gelen projede toplam 51 adet daire bulunmaktadır. Aynı zamanda projede ticari ünitelerde mevcuttur.

Arul Park Konutları ne zaman teslim edilecek?

Antalya’da hayata geçirilen konut projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 tip daire seçeneklerine yer veriliyor. 2021 yılının Mayıs ayında tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanan projeye 51 adet Toshiba Multi dış ünite ve 121 adet Toshiba Multi Duvar Tipi iç ünite monte edilecek.

Projede her odada klima, rehau doğrama, mutfakta ankastre fırın, ocak ve davlumbaz, gibi özellikler yer alacak. Site genelinde kapalı otopark, açık yüzme havuzu, jenaratör, güvenlik, asansör gibi özellikler olacak şekilde teslim ediliyor.

Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0242 255 06 94 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…