Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Arven Mahall projesinde sosyal donatılar

Arven Mahall ile Kayseri’de yeni bir konut projesi daha yaşama geçiriliyor.

Talas Bulvarı’nda inşa edilen proje, Erciyes üniversitesinin yanı başında yükseliyor. Melikgazi ilçesinde inşa edilen proje, ayrıca, birçok mekâna da yakın mesafelerde bulunuyor. İki adet bloktan oluşan projedeki 14 katlı binalarda toplam 249 adet daire bulunuyor. Ticari ünitelerin de yer aldığı projenin 2021 yılın üçüncü çeyreğinde yaşama geçirilmesi planlanıyor.

Projede bulunan Arven Flex Concept sistemiyle site içerisindeki alan özel olarak kiralanabiliyor. Kayseri’de yapımına devam edilen projeye Arven Yapı imza atıyor.

Arven Mahall projesindeki sosyal donatılar

İçerisinde açık otoparklara da yer verilen  Arven Mahall projesinde çocuk oyun alanı, yürüyüş parkurları, bank alanları, spor alanları, kafeterya, ticari üniteler, etkinlik alanları, kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, fitness salonu, küçük sinema salonu, müzik salonu, eğlence salonu, PlayStation salonu, buhar ve sauna odası bulunuyor.

Site içerisinde bulunan parti ve davet salonu ile birlikte projedeki konut sakinleri, parti ve davet salonunda, kutlamalarını ve diğer etkinliklerini gerçekleştirebiliyor. İçerisinde süs havuzlarının da yer aldığı projeye Erciyes Dağı’nın manzarası da eşlik ediyor.

Arven Yapı’nın sunduğu Arven Flex Concept sistemi ile birlikte kiralama yöntemiyle sitedeki bir alanın rezervasyonu yapılabiliyor. Belirlenen süre boyunca rezervasyonu yapılan o alan, site sakininin ve davetlilerinin oluyor. Arven Flex Concept sisteminde kullan-öde yöntemi mevcut.

Projede hangi daire seçenekleri bulunuyor?

Arven Mahall projesindeki dairelerde Kaskad merkezî ısıtma sistemi ile yüzde 40 oranına varana kadar enerji tasarrufu sağlanıyor. Erciyes Dağı manzarasının bulunduğu projedeki 2+1 tipindeki daireler 125 metrekare genişliğinde, 3+1 tipindeki daireler ise 151 metrekare genişliğinde satışa sunuluyor.

Köşk Mahallesi’nde bulunan projedeki 2+1 tipindeki daireler 360 bin liradan başlayan fiyatlarla, 3+1 tipindeki daireler ise 481 bin liradan başlayan fiyatlarla teslim ediliyor.

Proje nerede bulunuyor?

Erciyes Üniversitesine, göz hastanesine, koleje, millet bahçesine yürüme mesafesinde bulunan proje, Cumhuriyet Meydanı’na ve havalimanına ise yakın bir konuma inşa ediliyor.

Köşk Mahallesi, Talas Bulvarı, 38050 – Melikgazi / Kayseri açık adresinde bulunan projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını tuşlayarak ulaşabilirsiniz:

444 3 567