Kategoriler
Proje Haberleri

Arwen Bademli Villaları Nisan 2024’te teslim

Arwen Bademli Villaları projesi bulunduğu şehrin en lüks bölgesinde yer almaktadır. Projenin konumu ise Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Kent İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. 11,050 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 10 adet villa bulunmaktadır. Bu villlar ise 5 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Müstakil villalara sahip bu proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kent İnşaat A.Ş. imzası taşıyan proje 11,050 metrekarelik arazi üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında her biri 2 katlı olmak üzere 10 adet villa yer almaktadır. Bu villaların her biri 5 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Her bir villa 1.100 metrekarelik alana sahiptir. Satışa sunulan 5 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 420 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 350 metrekare olmaktadır. Konutların sakinlerin güvenliği önceliklidir, bu nedenle site içinde 7 gün 24 saat güvenlik hizmeti ve kamera sistemi bulunmaktadır. Ayrıca, konut sakinlerinin araçlarını güvenle park edebilmeleri için 2 araçlık geniş bir otopark alanı da sağlanmaktadır. Tüm villalarda bağımsız yüzme havuzu ve bahçe kullanım alanı yer almaktadır. Tüm villalar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Dış özellikler içerisinde ses yalıtımı, ısı yalıtımı, jeneratör ve su deposu yer almaktadır. Aynı zamanda proje dış cephe ve peyzaj tamamen bitmiş, içi alçı sıva, kaba sıva ve şap tamamlanmış bir şekilde teslim edilecektir.

Arwen Bademli Villaları konumu hakkında

Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer alan proje Bademli Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bu konutlar şehir merkezine yakın olmakla birlikte doğaya, parklara ve yeşil alanlara da sahiptir. Çevresindeki alışveriş merkezleri, eğlence merkezleri, semt pazarları, spor salonları ve marketler, günlük hayatınızı kolaylaştıracak. Ayrıca, sağlık konusunda da rahat edeceksiniz; hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Arwen Bademli Villaları fiyatları ne kadar?

Arwen Bademli Villaları projesinde brüt 420 metrekare olan 5 artı 1 dubleks villaların fiyatı 30.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca projenin teslim tarihi Nisan 2024 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0224 443 23 33 ve 0 532 672 51 89 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…