Kategoriler
Proje Haberleri

Arya Gray Denizli’de yükseliyor

Terzioğlu İnşaat yapımcı firmasının imzası ile Arya Gray projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Denizli ilinin Merkez bölgesinde yaşama kazandırılıyor. Proje tek bir konut bloğundan meydana geliyor. Modern ve şık mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkat çeken proje, alıcılar tarafından ilgi görüyor.

Projede yer alan konut bloğu altı katlı olacak şekilde inşa ediliyor. Proje butik bir proje kapsamında tasarlandı. Projede yer alan konutlar deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede yer alan konutlar ısı yalıtımlı daireler olarak inşa edilmekte.

Projede yer alan konutlar nerede?

Projede yer alan konutlar Servergazi Mahallesi’nde yükseliyor. Arya Gray projesinde bulunan konutlar 402. sokak No:2’de konumlandırılmış durumda. Lokasyonu itibariyle de dikkat çeken proje caddeye yakın bir konumda yükseliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar tek bir plandan meydana geliyor. Bu kapsamda bahsi geçen konutlar tek bir daire tipinden ve tek bir büyüklükten oluşuyor. Arya Gray projesinde bulunan konutlar 3+1 daire tipinden meydana gelmekte. Projede yer alan 3+1 daire tipinden oluşan konutların büyüklükleri ise 210 metrekare olarak tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları daire tipleri ve büyüklüklerinde olduğu gibi tek bir fiyattan başlıyor. Arya Gray projesindeki 3+1 konutların fiyatları 1 milyon 300 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan konutların brüt metrekare fiyatları ise 6 bin 190 TL’den başlayarak alıcılarına sunulmakta.

Arya Gray projesi kapsamında alıcılar için açık yüzme havuzu bulunuyor.

Projede yer alan kaba inşaatı bitmiş olan konutların çalışmalarının 2019 yılı içerisinde tamamlanması ve alıcılarına da tamamlandıktan sonra teslim edilmesi planlanıyor. Proje ile ilgili bilgi almak isterseniz 0 258 264 37 03 numaralı telefon hattını arayabilir ve bilgi alabilirsiniz.