Kategoriler
Proje Haberleri

Arya Park Selçuklu avantajlı ödemeye seçeneğiyle satışta

Arya Park Selçuklu projesi Konya’nı Selçuklu İlçesi’nde yer alan eşsiz bir konut projesidir. Ayrıca bu proje Konya Park Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisindeki tek blokta toplam 16 adet daire bulunmaktadır. Söz konusu daireler ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Proje hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konya Park Yapı imzası taşıyan projede 4 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blokta toplam 16 adet daire yer almaktadır. Ayrıca bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 daireler brüt 180 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 4 artı 1 daireler net 150 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Aynı zamanda binanın giriş çıkışları şifreli olmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için geniş açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde kamelya ve çocuk oyun parkı yer almaktadır. Binanın ısı, ses ve su yalıtımı mevcuttur. Bina çatısında beton kiremit kullanılmakla birlikte altında komple -20 membran kullanılacaktır.

Yerden ısıtma sistemine sahip daireler bireysel kombilidir. Tüm dairelerin zeminlerine Kastamonu entegre derzli parke uygulaması yapılmaktadır. Duvarlarda ithal kağıt, tavanlarda gizli ışık ve dekoratif asma tavan uygulanmaktadır. Tüm dairelerde gömme lake vestiyer bulunmaktadır. Daireler geniş mutfaklara sahip olup, dekoratif lake mutfak dolabı, 5’li ankastre set, lake mutfak dolabı, kiler, kızartma mutfağı gibi özellikler bulunmaktadır. Ayrıca her mutfakta ekstra kiler bölümü yer almaktadır. Yatak odası ebeveyn banyolu olarak tasarlanmıştır. Her dairede 2 adet ferah yapıda balkon alanı bulunmaktadır.

Arya Park Selçuklu konumu hakkında

Konya’nın Selçuklu İlçesi’nde yer alan proje Beyhekim Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Lokasyon olarak tramvay durağına 100 metre mesafede yer almaktadır. Dolmuş ve otobüs güzergahına çok yakın konumdadır. Üstelik proje Şafak caddesi ve İstanbul çevre yolu arasında olup, iki tarafı yol, üçüncü tarafı ise yeşil alanla çevrilidir.

Arya Park Selçuklu fiyatları ne kadar?

Arya Park Selçuklu projesinde yapımcı firma tarafından yüzde 50 peşin, kalanı vadeli ödeme seçeneği sunulmaktadır. Ayrıca projedeki dairelerin fiyatı bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 180 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3.700.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(332) 244 04 60 veya 0(530) 291 08 47 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…