Kategoriler
Proje Haberleri

Arzen Park Sultanbeyli satışları başladı

Arzen Park Sultanbeyli projesi konforlu ve kaliteli bir yaşam sunmak için tasarlanmıştır. Projenin konumu İstanbul’un Sultanbeyli İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik Kozcuoğlu İnşaat ve Kebiroğlu İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde konumlanan 2 blokta 3 artı 1 daireler ile 5 artı 2 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kozcuoğlu İnşaat ve Kebiroğlu İnşaat ortaklığı ile geliştirilen proje kapsamında her biri 5 katlı 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda 3 artı 1 arakat daireler ile 5 artı 2 dubleks daire seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 220 metrekare olmaktadır. Her daire için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun alanı ve kamelyalar bulunmaktadır. Dış özellikler içerisinde asansör, su deposu ve yangın merdiveni yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, duşakabin, spot aydınlatma, çift tuvalet ve laminat zemin uygulaması gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Arzen Park Sultanbeyli konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Sultanbeyli İlçesi Battalgazi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Okullara, camiye, fırınlara, alışveriş merkezlerine, semt pazarına, spor salonlarına ve parklara yürüme mesafesindedir. Üstelik dolmuş güzergahına yakın konumda yer almaktadır.

Arzen Park Sultanbeyli fiyatları ne kadar?

Hem oturuma hem yatırıma uygun olan Arzen Park Sultanbeyli projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 120 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.700.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 220 metrekare olan 5 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı 3.825.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(216) 561 67 66 veya 0(532) 653 36 04 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…