Kategoriler
Proje Haberleri

Asce Ortaköy fiyatları

Asce Ortaköy projesi isminden de anlaşılacağı gibi Asce İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Bu sonbaharda çalışmalarının tamamlanması planlanan proje Gaziantep İli’nin Şahinbey ilçesinde inşa ediliyor.

Proje yedi katlı 3 adet konut bloklardan meydana geliyor. Proje bünyesinde 128 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan daireler iki farklı tipte tasarlanmış durumda. Projede bulunan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor. Bahsi geçen 2+1 konutlar 112 metrekare olarak hayata geçiriliyor. Projede yer alan 3+1 konutlar ise 165 metrekare olarak tasarlandı.

Asce Ortaköy projesi daire fiyatları ne kadar?

Projede yer alan 112 metrekare 2+1 tipteki konutlar 315 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede yer alan 165 metrekare büyüklüğündeki 3+1 konutlar ise 360 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede kişiye özel ödeme imkanı ve 48 aya varan vade ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Bulunduğu bölge itibari ile dikkat çeken proje şehir merkezinde bulunuyor. Site içerisinde sosyal alanlar dışında çocuklar için oyun parkı da yer alıyor. Projede açık otopark, kapalı otopark gibi alanlar da bulunuyor.

Asce Ortaköy projesi teslim tarihi ne zaman?

Projede yer alan konutların 2019 yılının Ekim ayı içerisinde çalışmalarının tamamlanması planlanıyor. Bunun ardından ise projede bulunan konutlar sahiplerine teslim edilecek. Proje İbn-i Sina Mahallesi, Şahinbey / Gaziantep posta adresinde yer almaktadır.

Asce Ortaköy projesinde yer alan konutlar ile ilgili bilgi sahibi olmak isterseniz 0850 549 50 87 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.