Kategoriler
Proje Haberleri

Asgardia Aydınlıkevler Haziran 2023’te teslim

Asgardia Aydınlık Evler projesi geniş ve ferah yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Altındağ İlçesi’nde yer almaktadır. 11.224 metrekarelik arsa alanı üzerinde 188 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler farklı tip ve büyüklüklerde 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Modern yapısı ile dikkat çeken 11.224 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde toplam 188 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 3 artı 1, 4 artı 1 A ve 4 artı 1 B daireler olarak planlanmıştır. 3 artı 1 daireler net 99 metrekare büyüklüğe sahiptir. 4 artı 1 A daireler net 157 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 4 artı 1 B daireler net 169 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için özel olarak düşünülmüş kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde basketbol sahası, bisiklet parkuru, sauna, yürüyüş parkuru ve spor salonu bulunmaktadır. Üstelik bloklarda tam beslemeli jeneratörler, son teknolojiyle donatılan asansörler, fiber internet, intercom sistemi, kablo TV, uydu, yangın merdiveni, arıtma sistemi, hidrofor, paratoner ve su deposu bulunmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Siemens set üstü ocak ve fırın, çamaşır odası, giyinme odası, gömme dolap, vestiyer ve ebeveyn banyosu gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra tüm konutlarda laminat zemin uygulaması yapılmaktadır.

Asgardia Aydınlık Evler konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Altındağ İlçesi Aydınlık Evler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca bu projede konutlar doğa manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde kreş, okullar, cami, eczane, hastane, sağlık ocağı, semt pazarı, şehir merkezi, üniversite ve park alanı yer almaktadır. Bununla birlikte anayol ve caddeye yakın konumu ile, dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yürüme mesafesindedir.

Asgardia Aydınlık Evler fiyatları ne kadar?

Asgardia Aydınlık Evler projesinde farklı tip ve büyüklükte daireler bulunmakla birlikte fiyatlarda bu özelliklere göre farklılık göstermektedir. 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.950.000 TL’den satışa sunulmuştur. 4 artı 1 A dairelerin fiyatı 4.850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 4 artı 1 B dairelerin fiyatı 5.300.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi Haziran 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(542) 726 06 80 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…