Kategoriler
Proje Haberleri

Aslan Konakları Yalova lansman fiyatlarıyla satışta

Aslan Konakları Yalova projesi merkezi konumu ve geniş özellikteki kullanım alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Yalova’nın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Mensar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 30 adet bağımsız bölüm ve ticari üniteler bulunmaktadır. Bu daireler ise 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Mensar İnşaat tarafından yürütülen projede 30 adet bağımsız bölüm ve ticari üniteler yer almaktadır. Site içerisinde yer alan bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 155 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Proje kapsamında geniş bir sosyal faaliyet alanı yer almaktadır. İçerisinde ise; açık hava spor alanları, çocuk oyun alanları, peyzaj alanı, kış bahçesi ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır.

Asansör ve daire depo alanları yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ebeveyn banyosu, giyinme odası ve vestiyer gibi pek çok özelliğe sahiptir. Salon ve yatak odası klima tesisatı mevcuttur. Üstelik dairelerde geniş balkonlar yer almaktadır.

Aslan Konakları Yalova konumu hakkında

Proje, Yalova’nın Merkez İlçesi Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca proje merkezi konumda yer alması ile pek çok noktaya yakın konumdadır. Bununla birlikte çevresinde alışveriş merkezleri, eğitim kurumları, sağlık kurumları, marketler ve spor salonları yer almaktadır.

Aslan Konakları Yalova fiyatları ne kadar?

Aslan Konakları Yalova projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Bunun yanı sıra projede banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.450.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 155 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (226) 812 44 24 veya 0 (532) 456 11 04 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…