Kategoriler
Proje Haberleri

Aslı Garden Termal Spa satışları başladı

Aslı Garden Termal Spa projesi İzmir’in Bergama İlçesi’nin termal sularının kaynak noktasında yükselen eşsiz bir projedir. Üstelik bu proje HSC Kale Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 6 blok ve 76 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

HSC Kale Yapı firması kalitesi ve güvencesi tasarlanan projede her biri 3 katlı olmak üzere 6 blok yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda 76 adet daire yer almaktadır. Bu daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 152 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Konforlu ve keyifli bir yaşam alanı sunan proje geniş bir sosyal donatıya sahiptir. İçerisinde kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, kapalı spor salonu, pilates, yoga, masa tenisi, boks, dart, çocuk oyun alanı ve cep sineması bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Söz konusu proje termal enerji ile ekonomik ısınma imkanı sunmaktadır. Buna göre konutlar jeotermal yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliğine sahip konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, giyinme odası, ebeveyn banyosu, duşakabin, Hilton lavabo, kiler ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra zeminlere laminat parke ve seramik uygulaması yapılmaktadır.

Aslı Garden Termal Spa konumu hakkında

Proje, İzmir’in Bergama İlçesi Fatih Mahallesi’nde termal suların kaynak noktasında inşa edilmektedir. Bergama, kültürü ve tarihi dokusu ile büyüleyici bir atmosfere sahiptir. İlçesinin bütün bu zenginliklerini Aslı Garden Termal Spa projesinde buluşturmaktadır. Çevresinde market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Aslı Garden Termal Spa fiyatları ne kadar?

Aslı Garden Termal Spa projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 152 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 daireler 1.965.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (232) 633 38 38 veya 0 (530) 523 85 99 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…