Kategoriler
Proje Haberleri

Assun Çamlık Evleri satışları devam ediyor

Assun Çamlık Evleri konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Tuzla İlçesinde yükselen proje Assun İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Aydınlı Mahallesi üzerindeki 14 bin 700 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Assun Çamlık Evleri modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Daire içlerinde vestiyer, ebeveyn banyosu, ankastre set, görüntülü diafon gibi daha pek çok olanağa sahiptir.

2 bloktan meydana gelen projede kapalı otopark, kamera sistemi, jeneratör, su deposu, hidrofor, spor salonu gibi olanaklar bulunmaktadır. İstanbul Tuzla konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri brüt 143 metrekare olarak tasarlanmıştır. Proje kapsamında toplam 48 adet daire yer almaktadır.

Assun Çamlık Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Assun Çamlık Evleri konut projesi, Tuzla’da Aydınlı Mahallesinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda havaalanına, metroya 10 dakikalık mesafededir. Minibüs yoluna yakın olan proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

143 metrekare alanlara sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 475 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daire satışlarında özel kredi, cazip ödeme koşulları sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 393 78 40 ve 0533 693 45 21 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…