Kategoriler
Proje Haberleri

Asude Life Karasu 0 Faizle Satışa Sunuldu

Sivişoğlu İnşaat firması tarafından Karasu konut projesi hayata geçirilmektedir. Konut projesi Sakarya İli, Karasu ilçesi, Aziziye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu projede daire satışların 80 bin lira ön peşinat ve 0 faizle satışlara başlanmıştır. Asude Life Karasu projesinde daire satışları devam etmektedir. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Neler?

Konut projesi Karasu İlçesi, Aziziye Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje 6 konut bloğundan meydana gelmektedir. Oldukça büyük bir arsa alanı üzerinde inşası devam eden projede toplam tatil konseptli tasarlanmıştır.

Sakarya konut projesinde üç tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daire tipleri ise 1+1, 2+1 ve 3+1 dubleks tip konutlardan meydan gelmektedir. Daire büyüklükleri brüt 60 metrekare ve 88 metrekare aralığındadır.

Asude Life Karasu konut projesi içerisinde, bayanlara özele kapalı yüzme havuzu, açık havuz ve aqua parklı havuz bulunmaktadır. Bunların yanı sıra proje, hamam, sauna, buhar odası, fitness, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlara da sahiptir.

Asude Life Karasu Daire Fiyatları Ne Kadar?

Projedeki daireler, 80 bin ön peşinat, 0 faizli 45 ay taksit imkanı ile satışa sunulmuştur. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0 264 718 40 22 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…