Kategoriler
Proje Haberleri

Atabek Konutları Silivri satışları devam ediyor

Atabek Konutları Silivri projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Silivri İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Can İthalat İhracat ve Pazarlama A.Ş. tarafından hayata geçirilmiştir. 17.600 metrekarelik alan üzerinde 336 adet daire ve 6 adet cadde dükkanı bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

17.600 metrekarelik alan üzerinde 336 adet daire ve 6 adet cadde dükkanı bulunmaktadır. Bahçe kullanımlı zemin daire ile teras kullanımlı çatı dubleks daire seçenekleri mevcuttur. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 ile 115 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye 1 araçlık kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; yarı olimpik açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kafeterya, restoran ve kapalı  spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca kadın/erkek ayrı Türk hamamı, sauna ve buhar odası, çocuk oyun parkları, basketbol sahası, tenis kortu bulunmaktadır. Bununla birlikte mini amfi tiyatro, seyir terası, kamelyalar, yeşil alanlar, barbekü alanları, yürüyüş ve bisiklet parkurları mevcuttur.

Çift asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.  Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Atabek Konutları Silivri nerede yer alıyor?

Proje, İstanbul’un Silivri İlçesi Yeni Mahalle’de inşa edilmektedir. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup havuz, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Atabek Konutları Silivri fiyatları ne kadardır?

Atabek Konutları Silivri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 90 ile 115 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 890.000 TL ile 1.200.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.450.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (549) 450 40 62 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…