Kategoriler
Proje Haberleri

Atabek Konutları Silivri teslime hazırlanıyor

Atabek Konutları Silivri konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Silivri İlçesinde yükselen proje Can İthalat İhracat ve Pazarlama A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu proje daire ve dükkanlardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje Silivri İlçesi Yeni Mahallesi üzerindeki 17 bin 600 metrekarelik proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Atabek Konutları Silivri kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Aynı zamanda daire içlerinde vestiyer, ebeveyn banyosu, klima, görüntülü diafon, küvet, ankastre set gibi olanaklara sahiptir. Proje kapsamında bahçe kullanımlı zemin daire ve teraslı çatı dubleks daire seçenekleri de bulunmaktadır.

Site içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, kafeterya, restoran, kapalı spor salonu gibi olanaklar yer almaktadır. Çeşme projesi kapsamında toplam 336 adet daire ve 6 adet dükkan yer almaktadır. Ayrıca projede hamam, sauna, buhar odası, oyun parkları, çok amaçlı spor alanları, seyir teras gibi özellikler de bulunmaktadır. Bunların yanı sıra kamelyalar, barbekü alanları, yürüyüş ve bisiklet yollar, güvenlik, otopark, kapıcı gibi olanaklar da bulunmaktadır. Bu daireler 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri brüt 90 metrekare ile 130 metrekare arasında değişmektedir.

Atabek Konutları Silivri konumu ve fiyatları hakkında

İstanbul konut projesi, Silivri’de Yeni Mahallesi mevkiinde konumlandırılmıştır. Proje ayrıca şehir merkezi, E-5, TEM gibi yerlere kolay ulaşım imkanına sahiptir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Büyüklükleri 90 metrekare ile 110 metrekare arasında değişen 2+1 tip daireler 682 bin 500 TL,

Brüt 130 metrekare alanlara sahip 3+1 tip villalar 924 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda villaların satışlarında lansmana özel avantajlar sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0549 450 40 62 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…