Kategoriler
Proje Haberleri

Ataevler Kartepe yatırıma uygun son daireler satışta

Ataevler Kartepe projesi aile yaşamına uygun yapısı ve avantajlı konumu ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yatırım için doğru lokasyonda yer almaktadır. Ayrıca söz konusu proje BHSF İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. BHFS İnşaat’a ait projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi haberimizde verilmiştir.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

BHSF İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 558 metrekarelik proje alanına sahiptir. 3,5 katlı tek blok üzerinde toplam 4 adet daire yer almaktadır. 2 adet arakat daire ve 2 adet dubleks daireden oluşan blokta aynı zamanda 1 adet dükkan bulunmaktadır. Butik apartman görünümüne sahip projedeki daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 62 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 103 metrekare olmaktadır. Üstelik farklı tip ve seçenekte dairelere sahip olan proje, aile konseptine uygun olarak tasarlanmıştır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmakta olup, açık otopark alanı mevcuttur. Bina özellikleri içerisinde fiber internet, kablo TV ve uydu sistemi bulunmaktadır. Ayrıca tüm dairelerde ısı yalıtımı bulunmaktadır.

Yerden ısıtma sistemi ve dış cephe ısı yalıtımı ile donatılmış dairelerde kışın ısınmak sorun yaratmamaktadır. Daire giriş kapıları çelik ve Audio marka görüntülü diafon sistemi sayesinde güvenliği sağlamaktadır. Ayrıca PVC kapı pencereler ısıcam özellikli ve EgePen Deceuninck markalı olup, çevre dostu ve enerji tasarruflu bir seçimdir. Salonda ve mutfak tavanında dekoratif alçıpan uygulaması ve spot aydınlatma kullanılmıştır. MDF gövdeli akrilik mutfak dolapları ve Belenco mutfak tezgahı yer almaktadır. Odalarda ve salonda zemin derzli parke kullanılmakta olup, antre, mutfak ve banyolarda termal marka seramik kullanılmıştır. Dubleks dairelerde ise daire içi merdivenler mermerden yapılmıştır. Aynı zamanda tüm kullanılan malzemeler TSE belgelidir.

Ataevler Kartepe konumu hakkında

Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer alan projede Ataevler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu projede merkezi konumda ancak şehrin gürültüsünden uzak bir konumdadır. Üstelik duraklara, hastaneye, marketlere ve okullara yürüme mesafesindedir.

Ataevler Kartepe fiyatları ne kadar?

Ataevler Kartepe projesinin Haziran ayı içinde yüzde 70’i tamamlanmış olacaktır. Bu doğrultuda mevcut Konut Kredisi kampanyasının devam etmesi halinde 0,99’luk Krediye uygun olacaktır. Ayrıca en son açıklanan 0,69’luk krediye uygun değildir. Net 62 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.300.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bununla birlikte net 103 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.700.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0 (535) 390 54 59 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…