Kategoriler
Emlak Haberleri

Atakent Panorama İzmir konutları görüntülü görüşmeyle satılıyor!

İzmir emlak piyasası bir ilke tanık oldu! Çiğli’de hayata geçen Atakent Panorama İzmir projesindeki dairelerden biri görüntülü arama ile satıldı. Proje sahibi olan Ataseven Group şirketi, 11Sight uygulaması sayesinde İzmir’de bir ilki gerçekleştirmiş oldu. Bununla birlikte şirket, Atakent Didim konutlarının satışını da aynı uygulama aracılığıyla yapıyor. Çeşitli sebeplerden dolayı Türkiye’ye gelemeyen yatırımcılar, 11Sight uygulamasının bu olanağı sayesinde yeni evler satın alabiliyor. Dolayısıyla uzaktan satışların artması, emlak sektöründeki gelişmeleri gösteren detaylardan birisidir.

Atakent Panorama İzmir projesinde bir ilki gerçekleştiren 11Sight nedir?

11Sight uygulaması, birbirinden farklı amaçlar için görüntülü mesaj ya da görüntülü görüşme yapmayı sağlamaktadır. Bu uygulama, dünya genelinde emlak sektörü için en çok tercih edilen uygulamalardandır. Türkiye emlak piyasasında henüz yeteri kadar yaygın olmamakla birlikte, İzmir’deki son satış dolayısıyla tanınırlığının artacağı düşünülmektedir. Uygulamanın emlak faaliyetlerindeki yararlılığı ise açıktır.

Ataseven Group’un kullanmaya başlamasından kısa süre sonra müşteri çekmeyi başaran uygulama pek çok kolaylık sağlamaktadır. Bu uygulamanın Türkiye müdürü Sayın Ercan Gümüş, 11Sight uygulamasının emlak sektöründe yaygınlaşmasını istediklerini söylemiştir.  Dolayısıyla Atakent Panorama İzmir projesi gibi pek çok projenin daha bu uygulama ile satışa çıkması hedefleniyor.

11Sight ne işe yarar?

Emlak sektöründe bir değişim meydana getirebilecek olan 11Sight uygulaması farklı hizmetlere sahiptir. Örneğin kobi paketi ve kurumsal paket gibi farklı hizmet türleri mevcuttur. Farklı özelliklere sahip olan vCall Team, vCall Pro, vMeet ve vBrand gibi ürünler, çalışanlar ya da müşterilerle kolayca görüşme yapmayı sağlar. Ayrıca şirketlerin web sitelerine entegre olabilmesi de uygulamanın özellikleri arasındadır. Bu konuda detaylı bilgi almak için uygulamanın web sitesini ziyaret etmek gerekir. Atakent Panorama İzmir projesindeki daireden sonra pek çok dairenin de bu yöntemle satılması beklenmektedir.

Benzer haberler için tıklayınız.