Kategoriler
Proje Haberleri

Atakum Evleri Mart 2024’te teslim

Atakum Evleri projesi seçkin konut projeleri üretmek için yola çıkan Başoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Ordu’nun Altınordu İlçesi’nde yer almaktadır. 1.445 metrekarelik arsa alanı üzerindeki tek blokta toplam 12 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Başoğlu İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje 1.445 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Yapıcı firmanın rakiplerinden ayrılan temel özelliklerinden biri projelerinde inşaat ve malzeme kalitesi ile birlikte çevresel ve sosyal unsurlara da önem ve özen göstermesidir. Site içerisinde 4 katlı olmak üzere tek konut bloğu yükselmektedir. Bu blok içerisinde toplam 12 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 93 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 80 metrekare olmaktadır. Sitede her daireye ait açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Dış özellikler içerisinde hırsız ve yangın alarmı, fiber internet, kablo TV, asansör ve yangın merdiveni bulunmaktadır. Aynı zamanda daireler arası ısı yalıtımı ile birlikte su deposu gibi özellikler yer almaktadır. Tüm dairelerde mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Yüksek güvenlikli çelik dış kapılara sahip dairelerde geniş koridor yapısı dikkat çekmektedir. Üstelik tüm dairelerde laminant zemin uygulaması yapılmaktadır.

Atakum Evleri konumu hakkında

Ordu’nun Altınordu İlçesi’nde yer alan proje Kumbaşı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik projedeki daireler deniz ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde park, cami, eczane, okullar ve semt pazarı bulunmaktadır. Aynı zamanda otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Atakum Evleri fiyatları ne kadar?

Atakum Evleri projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 93 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.600.000 TL ve 1.850.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi Mart 2024 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0452 234 17 79 veya 0532 066 19 76 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…