Kategoriler
Proje Haberleri

Atalay Life Kuşadası satışları devam ediyor

Atalay Life Kuşadası projesini konforlu ve özellikleri ile ilginizi çeken olan daireyi satışa çıkarmaktadır. Bu konut projesi Bemka Yapı tarafından hayata geçirilmiştir. Konut projesi Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Değirmendere Mahallesi’nde yer almaktadır. Bu konut projesinde ev geniş ve ferahtır. Modern tarzda dizaynıyla ilgi çekmektedir. Bu geniş alana sahip 3+1 tip evler brüt 130 metrekare, net 115 metrekare olarak tasarlandığı bilinmektedir.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Genel olarak projenin özellikleri bakımından ilgi çektiğini söylemek mümkündür. Bu daire çeşitli özellikleriyle dikkat çekmektedir. Bu şekilde alıcı hem konumuyla hem de evin iç ve dış yapısını değerlendirerek bir karar verebilir. Özelliklerinin çok olması da ilgi çeken bir diğer faktördür. Daire içerisinde asansör bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ile site koruma altına alınmıştır. Site de hem ses yalıtımı hem de ısı yalıtımı mevcuttur. Aynı zamanda site içerisinde bulanan bu yerde otopark mevcuttur. Sizler site içerisinde arabanızı istediğiniz zaman park edebilirsiniz. Evlerin dış yapısında ısı ve ses yalıtımı mümkündür. Ayrıca sosyal alan olarak oyun parkı ve spor alanı da mevcuttur.

Atalay Life Kuşadası konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi

Bu proje sayesinde sizler istediğiniz yere kolay bir biçimde ulaşım sağlayabilirsiniz. Yürüme mesafesinde olan birçok yer mevcuttur. Ailenizle veya çocuğunuzla vakit geçirmek için parka yürüyerek gidebilirsiniz. Spor salonuna da çok yakındır. Şehir merkezine oldukça yakın olan bu evler aynı şekilde belediyeye de yakındır. Aynı zamanda ulaşım olana olarak Ana yola arabanız ile kolay bir biçimde ulaşmak mümkündür. Otobüs durağı ve dolmuş gibi ulaşım araçları kullanmakta mümkündür. Doğa ile iç içe olan bu evler size hem doğal hem ve şehir manzarası sunmaktadır.

Bu evlerin fiyatları yaklaşık olarak brüt 130 metrekare, net 115 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerdir.  Bu 3+1 tip daireler 750 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Sizlerde bu dairelerin inceleyerek seçenekleriniz arasına yerleştirebilirsiniz. Ayrıca özellikleri bakımından dikkat çeken projenin modern tarzda döşendiğini söylemek mümkündür.

Bu proje hakkında daha detaylı bilgi almak için 0 (535) 549 27 31 numaralı telefon ulaşmanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…