Kategoriler
Proje Haberleri

Atasayanlar 10 lansmana özel fiyatlarla satışta

Atasayanlar 10 Etimesgut konut projesi modern mimariyle tasarlanan yapı ile Ankara’nın Etimesgut İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bahsi geçen proje Atasayanlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde toplam 140 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Üstelik 2 artı 1 dairelerin flat, müstakil ve dubleks seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Mimari yapılar inşa eden Atasayanlar İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede 2 ile 15 kat arası değişen farklı bloklar yükselmektedir. Site içerisinde toplam 140 adet daire yer almaktadır. Bu daireler flat, dubleks ve müstakil olmak üzere 2 artı 1 ve normal olmak üzere 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan flat, dubleks ve müstakil 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 91.68 metrekare ile 100 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 134 metrekare olmaktadır. 3 artı 1 daireler her katta yer almaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Her blokta insan ve yük taşıyan geniş asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Atasayanlar 10 konumu hakkında

Konut projesi, Ankara’nın Etimesgut İlçesi, Aşağıyurtçu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje Toki Yapracık Konutları karşısında yer almaktadır. Üstelik konumu itibari ile Çankaya Üniversitesi’ne yakın mesafede bulunmaktadır.

Atasayanlar 10 fiyatları ne kadar?

Atasayanlar 10 projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Fiyatlar ise konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede yer alan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 312 235 79 79 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…