Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Atasayanlar 5 projesinde daire özellikleri ve fiyatları

İnşaatı neredeyse tamamlanmak üzere olan Atasayanlar 5 projesi 15 bin 600 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde kuruluyor. Üç bloktan oluşan projede 228 adet daireye yer veriliyor. Atasayanlar İnşaat’ın beşinci projesinde brüt 283,5 (net 208) metrekare genişliğinde 4+1 tipindeki daireler bulunuyor. Projedeki dairelerin anahtarı 680 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcıya teslim ediliyor.

Ankara’ya konumlandırılan projede kapalı otopark, yüzme havuzu ve spor salonu gibi birçok donatı yer alırken projedeki dairelerin teslimi ise hemen yapılıyor.

Atasayanlar 5 projesinde sosyal donatılar

Atasayanlar 5 projesinde 9 bin metrekare genişliğindeki yeşil peyzaj alanlarının yanı sıra açık yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, çocuk oyun parkı, yürüyüş yolu ve toplantı odası bulunuyor. Projede, ayrıca, her dairenin kış aylarında etrafı kapanabilen bir bahçesi yer alıyor. Kameralı ve canlı güvenlik hizmetleriyle aralıksız olarak korunan projede açık otoparklar ve kapalı otopark bulunuyor.

Projedeki daire özellikleri neler?

Alacaatlı Mahallesi’nde hayata geçirilen Atasayanlar 5 projesinde dört oda ve bir salon daire tiplerine yer verilirken projedeki daireler brüt 283,5 (net 208) metrekare genişliklerinde alıcıya teslim ediliyor.

Her odada bir adet banyo, bir adet de tuvaletin olması projeyi lüks kılan özelliklerden biri oluyor. Çankaya’da inşa edilen projedeki dairelerde ebeveyn banyosu, vestiyer odası, çamaşır odası ve giyinme odası bulunuyor.

Elektrik ve su kesintilerine karşı önlem olarak projede tam kapasiteli elektrikli jeneratörüne ve su deposuna yer veriliyor. Katlar arası ısı ve ses yalıtımına sahip dairelerde merkezî ısıtma ve su dağıtımı özelliği bulunuyor. Gömme dolaba da yer verilen projedeki dairelerde hem Hilton banyo tipi hem de jakuzi ile satışa çıkarılıyor. Klima altyapısının da bulunduğu projedeki daireler, ankastre beyaz eşyalarıyla alıcılarına teslim ediliyor.

ODTÜ Ormanı’na yakın bir mesafede konumlandırılan projede kapıcı hizmeti de veriliyor.

Atasayanlar 5 projesi nerede bulunuyor?

Başkent’in büyük bir öneme sahip Çankaya ilçesinde konumlandırılan proje, şehrin gürültüsünden uzak ama şehrin merkezine ulaşımı kolay bir yerde bulunuyor.

Alacaatlı Mahallesi, 06810 – Çankaya / Ankara açık adresinde konumlandırılan projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz:

0 312 217 04 03