Kategoriler
Proje Haberleri

Atasayanlar 8 Milas’da yükseliyor

Atasayanlar 8 projesi benzersiz güzellikteki koyu ve projeye ait kum plajı ile oldukça lüks bir yaşam kullanıcılarını bekliyor. Projenin konumu Muğla’nın Milas İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Atasayanlar İnşaat tarafından hayata geçilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan toplam 35 adet villa bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Tüm villaların denizi göreceği şekilde tasarlanan projede toplam 35 adet tam bağımsız villa yer almaktadır. Bahsi geçen villalar 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 45 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 99.67 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya ait açık otopark alanı mevcuttur. Projenin hemen önünde Atasayanlar Sosyal Tesisi bulunmaktadır. Üstelik bu tesis içerisinde açık hava sineması, havuz ve kafe yer almaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Tüm villalar birinci sınıf malzeme kalitesi ile inşa edilmiş olup lüks bir yaşam sunmaktadır.

Atasayanlar 8 konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Milas İlçesi Kıyıkışlacık Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Denize sıfır şekilde konumlanan proje benzersiz güzellikte koyu ve projeye ait kendi kum plajı ile dikkat çekmektedir. Bununla birlikte Milas-Bodrum Havalimanı’na 25 dakikalık mesafe ve marinaya komşu konumda yer almaktadır.

Atasayanlar 8 fiyatları ne kadar?

Atasayanlar 8 projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 45 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 4.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 99.67 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 6.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 312 235 79 79 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…