Kategoriler
Proje Haberleri

Atasayanlar 9 İncek yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta

Atasayanlar 9 projesi uygun ödeme koşulları ile Atasayanlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Ankara’nın İncek İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde 4 blok ve toplam 280 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Atasayanlar İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede her biri 34 katlı olmak üzere 4 adet konut bloğu yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda toplam 280 adet daire yer almaktadır. Bu daireler ise 2 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 95 metrekare olmaktadır. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 230 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 218 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Site ortak alanı içerisinde geniş bir peyzaj alanı ve dinlenme alanları bulunmaktadır. Her bir blokta lüks yapıda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Bahsi geçen projedeki tüm konutlar birinci sınıf kalitedeki malzemeler kullanılarak dizayn edilmiştir. Dairelerin içerisinde lüks yapıda eşyalar yer almaktadır.

Atasayanlar 9 konumu hakkında

Proje, Ankara’nın İncek İlçesi Taşpınar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje konumu itibariyle TED Koleji’ne 800 metre mesafede yer almaktadır.

Atasayanlar 9 fiyatları ne kadar?

Atasayanlar 9 projesinde yüzde 40 peşinatlı alımlarda kalanı faizsiz ödeme imkanı sunulmaktadır. Bunun yanı sıra peşin ödemeler ise yüzde 20 indirim uygulanmaktadır. Brüt 100 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 230 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 312 235 79 79 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…