Kategoriler
Proje Haberleri

Atasayanlar 9 satışları devam ediyor

Atasayanlar 9 projesi uygun ödeme koşulları ile Atasayanlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Ankara’nın İncek İlçesi’nde yer almaktadır. Konut projesinde  4 blok ve toplam 280 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 2+1 ve 4+1 tipindeki dairelerden meydana gelmektedir. Projede daire tipleri neler, daire büyüklükleri ne kadar? Teslim tarihi ne zaman, satılık konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Atasayanlar İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen konut projesinde 34 katlı toplam 4 adet konut bloğu yer almaktadır. Dört adet konut bloğunda ise toplam 280 adet konuta yer verilmektedir. Bu daireler ise 2+1 ve 4+1 tip daire seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2+1 tip dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. 2+1 dairelerin net büyüklüğü ise 95 metrekare olmaktadır. 4+1 tip dairelerin büyüklüğü brüt 230 metrekaredir. Ayrıca 4+1 tip dairelerin net büyüklüğü ise 218 metrekaredir.

Konut projesi, deprem yönetmeliğine uygun olacak şekilde inşa edilmektedir. Ankara konut projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçların park edilebilmesi için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

İncek konut projesindeki ortak alan içerisinde geniş bir peyzaj alanı ve dinlenme alanları bulunmaktadır. Her bir blokta lüks yapıda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir.  Konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Bahsi geçen projedeki tüm konutlar birinci sınıf kalitedeki malzemeler kullanılarak dizayn edilmiştir. Dairelerin içerisinde lüks yapıda eşyalar yer almaktadır.

Atasayanlar 9 fiyatları ne kadar?

Atasayanlar 9 projesinde satılık daire fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konutların bulunduğu kata ve cepheye göre fiyatlar değişmektedir. Yüzde 50 peşinatlı alımlarda kalanı faizsiz 36 vade ile ödeme imkanı sunulmaktadır.

Brüt 100 metrekare 2+1 tip dairelerin fiyatları 6.050.000 TL’den başlamaktadır.

Ayrıca brüt 230 metrekare 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 10.048.000 TL’den başlamaktadır.

Atasayanlar 9 nerede yer almaktadır?

Konut projesi, Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, İncek’te yer almaktadır. Söz konusu konut projesi konum olarak TED Koleji’ne 800 metre mesafede yer almaktadır. Ayrıca bu proje hakkında detaylı bilgi için 0312 235 79 79 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…