Kategoriler
Manşet Proje Haberleri

Ataşehir Modern projesinde teslim tarihi

Ataşehir Modern konut projesi İzmir Çiğli semtinde yükselmeye devam ediyor. Bu yılın sonunda teslim tarihini belirleyen proje Gergül İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 30 yıllık birikime sahip firmanın hizmetinden sizlerde deneyim kazanmak isterseniz tek yapmanız gereken iletişim numarasından firmaya ulaşmak.

Ataşehir Modern proje özellikleri

Toplamda 61 bin 807 metrekare üzerinde yer alan konut projesi İzmir Ataşehir’de yeni alıcılarına kapıları açıyor. 3 site üzerinden oluşturulan bu konut projesinde, toplam 19 blok yer almaktadır. 1094 adet daire sayısıyla ağızları açık bırakan proje; aynı zamanda konforu ve modernliğin harman noktası olarak gözüküyor.

Sosyal alanlar için büyük bir bölümünü kullanan konut projesi, yeşil peyzaj üzerinden tamamlandırılmıştır. B konut segmentinde inşasına devam edilen proje konut teslimatını Aralık 2020 tarihi olarak belirledi.

Toplu taşıma duraklarına yakınlığı ile çarpıcı bir konut projesi olmaya hazırlanan Ataşehir Modern; aynı zamanda içerisinde birbirinden çeşitli sosyal alanları bulundurmaktadır. Açık otopark alanları sayesinde hiçbir araç sokaklarda kaybolmayacak, 7/24 güvenliği ile bu kalabalık sitede kimse tanımadığı yüzlere maruz kalmayacaktır.

Aynı zamanda erişkinler ve çocuklar için düşünülen yüzme havuzları gün boyu biriken enerjiyi kolayca vücudunuzdan atmayı sağlayacak. Özel spor alanları, yürüyüş ve koşu parkurları aktif olduğunuz sıralarda sizleri doğayla bütünleştirmeye hazırlanıyor.

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri boyutlarını 60 metrekareden 175 metrekare üzerinde değiştirmektedir. Su ve yeşilliğin özenle birleştiği sitede modern mimari tasarımı alıcıları mutlu ediyor.

Projede yer alan ulaşım imkanları

Daha önce bahsettiğimiz toplu taşıma alanlarına olan yakın mesafesine Çiğli Kipa AVM ve çeşitli süpermarketler eşlik etmektedir. Yalnızca 2 kilometrelik bir uzaklıkta yer alan Mavi Bahçe AVM, Ege Park, Koçtaş gibi büyük AVM seçenekleri sizleri mutlu etmeye devam ediyor.

Ayrıca bölgede yer alan büyük Çiğli Eğitim Araştırma Hastanesine eşlik eden Kent Hastanesi, Ekol Hastanesi ve Can Hastanesi sadece yürüyüş mesafesinde bulunmaktadır. Ataşehir Modern, AOSB ile olan yakın konumu sayesinde plaza çalışanlarının ortak yaşam alanı olmaya da çok yakın bir konut projesidir.

Projede yer alan daire fiyatları

1 oda 1 salon brüt 59.68 metrekare boyutlarıyla; metrekare hesabını 7 bin 424 TL üzerinden 443 bin TL satış fiyatı belirlenmiştir.

2 oda 1 salon brüt 83,97 ila 113.75 metrekare boyutlarıyla; metrekare hesabını 7 bin 200 TL üzerinden 615 bin TL satış fiyatı belirlenmiştir.

3 oda 1 salon brüt 144.79 metrekare boyutlarıyla; metrekare hesabını 7 bin 217 TL üzerinden 1 milyon 45 bin TL satış fiyatı belirlenmiştir.

4 oda 1 salon brüt 168.31 metrekare boyutlarıyla; metrekare hesabını 8 bin 900 TL üzerinden 1 milyon 489 bin TL satış fiyatı belirlenmiştir.

İletişim: 444 1 612