Kategoriler
Proje Haberleri

Atasoy No 5 Ocak 2023’te teslim

Atasoy No 5 projesi birinci sınıf malzemeler ve işçilik ile kaliteli bir yaşam sunmaktadır. Projenin konumu İstanbul’un Sancaktepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Monet Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 673 metrekarelik inşaat alanı üzerinde toplam 8 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Monet Yapı İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje toplam 673 metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde toplam 8 adet daire yer almaktadır. Bu daireler arakat ve dubleks olmak üzere 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Binada 1. ve 2. katlar normalde dairelerden, 3. kat ise dubleks dairelerden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 65 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 92 metrekare olmaktadır. Dış özellikler içerisinde fiber internet, uydu, asansör, hidrofor, paratoner ve su deposu gibi birçok özellik mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Düz girişli olan dairelerde depo ve WC bulunmaktadır. PVC doğramalara sahip olup ferah teras alanları yer almaktadır. Daireler mutfaklar bağımsız olarak projelendirilmiştir. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Atasoy No 5 konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Sancaktepe İlçesi Meclis Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Cami, hastane ve okullar bölgesine yakın mesafededir. Bununla birlikte metro, otobüs durağı ve tren istasyonu yakın konumda yer almaktadır.

Atasoy No 5 fiyatları ne kadar?

Atasoy No 5 projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 65 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.800.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 2 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 2.600.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bahsi geçen projenin anahtar teslim tarihi ise Ocak 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (216) 499 38 81 veya 0 (546) 243 30 69 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…