Kategoriler
Proje Haberleri

Atavan Royal Park 0.69 kredi oranıyla satışta

Atavan Royal Park projesi birinci sınıf kalite ve işçilikle inşa edilen yapısıyla sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Van’ın Erciş İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Atavan Yapı İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. 8.500 metrekarelik arsa alanı üzerinde 5 blok bulunmaktadır. Toplamda 112 adet daire bulunan bloklarda 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipleri mevcuttur. Ultra lüks proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Atavan Yapı İnşaat firması kalitesiyle yaşama geçirilen proje 8.500 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında her biri 6 katlı olmak üzere 5 adet konut bloğu yükselmektedir. Site içerisinde konumlanan bu bloklarda toplam 112 adet daire yer almaktadır. Üstelik bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekare olmaktadır. Projede her daireye özel kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca bu yaşam sitesi, içerisinde 3 adet çocuk oyun parkı ve 5.000 metrekare yeşil alanıyla öne çıkmaktadır.

Dairelerde bulunan ısı yalıtımı ve ses yalıtımı, evde sıcaklık ve sessiz bir ortam sağlamaktadır. Üstelik tüm konutlar doğalgaz ısınma sistemine sahiptir. Dairelerin yatak odalarında ebeveyn banyosu yer almaktadır. Ayrıca, derzli laminant parke ve Çanakkale Seramik zemin uygulamaları da dairelerin özellikleri arasındadır. İç kapılar modern CNC kapılar ve çelik kapılar birinci sınıf ultra lam yüzeye sahiptir. Firatpen 75’lik seri pimapenler ise pencere sistemleri olarak tercih edilmiştir. Bunun yanı sıra mutfak balkonu ve yatak odası balkonları cam korkuluklu olarak tasarlanmıştır.

Atavan Royal Park konumu hakkında

Van’ın Erciş İlçesi’nde yer alan proje Kışla Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Çarşı merkezde konumlanan proje doğa, göl ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde market, okullar ve eczane yer almaktadır. Üstelik dolmuş gibi toplu taşıma durakları yakın mesafededir.

Atavan Royal Park fiyatları ne kadar?

Atavan Royal Park projesinde 0.69 banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 130 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 140 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(533) 025 30 18 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…