Kategoriler
Proje Haberleri

Atınç Premium Villaları krediye uygun yapısıyla satışta

Atınç Premium Villaları projesi doğa ile iç içe konumda, özenle tasarlanmış yeşil alanlarıyla sahiplerini bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Selçuk İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje HKA Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde toplam 10 blok ve 20 adet birbirinden bağımsız villa bulunmaktadır. Bu villalar ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Eşsiz mimari yapısıyla dikkat çeken proje hakkında detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

HKA Yapı güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında her biri 2 katlı olmak üzere 10 blok konumlandırılmıştır. Bu bloklarda ise toplam 20 adet birbirinden bağımsız villa yer almaktadır. Üstelik villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 267 metrekaredir. Ayrıca bahsi geçen villaların net büyüklüğü ise 220 metrekare olmaktadır. Sitede 24 saat boyunca kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villanın araçlarını park edebilmesi için özel otopark alanı bulunmaktadır. Üstelik tüm villaların kendine ait bahçe kullanım alanı mevcuttur. Konutlar ısı yalıtımı ve ses yalıtımı ile birlikte yerden ısıtma sistemine sahiptir. Tüm villalarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Aynı zamanda giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfakların içerisinde üçlü ankastre mutfak seti yer almaktadır. Yüksek tavanlara sahip villalar geniş pencereleri ile dikkat çekmektedir.

Atınç Premium Villaları konumu hakkında

İzmir’in Selçuk İlçesi’nde yer alan proje 14 Mayıs Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik doğa ile iç içe konumu ile eşsiz bir manzaraya sahiptir. Söz konusu proje şehre hakimliği ve tarihi kentlere komşuluğu ile oldukça gözde bir bölgededir. Şehir merkezine, hastane, okul, bankalara 5 dakika uzaklıktadır. Ayrıca sahile 8 dakika, Şirince’ye 10 dakika, İzmir Otoyolu’na 8 dakika ve Kuşadası 20 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Atınç Premium Villaları fiyatları ne kadar?

Atınç Premium Villaları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 267 metrekare olan 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 9.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(546) 564 99 19 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…