Kategoriler
Proje Haberleri

Atrium Nefes Ağustos 2024’te teslim

Atrium Nefes projesi yaşamı daha da değerli kılacak konforlu kullanım alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Aydın’ın Efeler İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Üstün Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 25.428 metrekarelik arsa alanı üzerinde 4 blok ve 89 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ise 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

5 yıldızlı otel konforu sunan ve Üstün Yapı güvencesi ile tasarlanan proje 25.428 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Modern ve estetik yapıdaki bu bloklarda toplam 89 adet mega lüks daire yer almaktadır. Daireler ise 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 203 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü 230 ile 245 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde fitness, spa, hamam, tuz ve buhar odaları, sauna, kapalı ve açık yüzme havuzu, bilardo, satranç vb. hobi salonları, kurumsal mağazalar ve markaların bulunduğu çarşısı, sinema salonu, çocuk eğitim ve oyun alanları bulunmaktadır.

Üstelik bu özellikler haricinde şehir karmaşasından uzaklaştıracak Atrium Çarşı konsepti ile lüks bir yaşam sağlamaktadır. İçerisinde bulunan mağazalar, restoranlar, kafeler gibi alanlar ile ailenizle ve sevdiklerinizle sosyalleşebileceksiniz. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Birinci sınıf malzeme kalitesi ve işçilik ile inşa edilen proje mega lüks yaşam alanları sunmaktadır. Giyinme odası, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, duşakabin, Hilton lavabo, vestiyer, spot aydınlatma ve panjur sistemi gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Atrium Nefes konumu hakkında

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde yükselen proje şehir içi ve şehirlerarası erişimin en önemli noktalarından biri olan Zeybek Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Işıklı Bulvarının yanı başında yer almaktadır. Aydın Şehir Hastanesi, Yeni Adliye Sarayı, Özel Hastaneler, Kamu Kurumları ve kolejlere yakın bir konumda yer almaktadır.

Atrium Nefes fiyatları ne kadar?

Atrium Nefes projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Satışa sunulan 2 artı 1 ve 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.450.000 TL ile 4.400.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi Ağustos 2024 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (256) 214 55 00 veya 0 (537) 416 97 99 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…