Kategoriler
Proje Haberleri

Aura City kampanyalı fiyatlarla satışta

Aura City projesi bulunduğu bölgenin en gözde ve en değerli lokasyonu üzerinde konumlandırılmıştır. Projenin konumu Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Emka Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Modern tasarımı ile dikkat çeken proje kapsamında 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Emka Yapı güvencesi ile yaşama geçirilen proje kapsamında 9 katlı modern tasarımlı bloklar yükselmektedir. Bu bloklarda 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 93 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 68 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, çocuk oyun parkı ve kamelyalar bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliğe sahip ultra lüks yapıdaki daireler telefondan yönetilebilmektedir. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Geniş ve ferah yapıda balkonlara sahip dairelerin her birinde 2 adet banyo yer almaktadır.

Aura City konumu hakkında

Proje, Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi Maarif Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bulunduğu bölgenin en gözde ve en değerli mevkiinde, Kayseri yolu üzerinde yer almaktadır. Üstelik ana caddede yer alan proje alışveriş merkezlerine yakın konumdadır. Bununla birlikte çevresinde oteller, üniversite ve üniversite hastanesi yer almaktadır.

Aura City fiyatları ne kadar?

Kampanyalı daireler ile sahiplerini bekleyen Aura City projesinde yüzde 50 peşin ödeme seçeneği mevcuttur. Ayrıca fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 93 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 540 60 36 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…